Burgasmi Kuopion Torilla

30.06.2020
Jestas, tässähän keski-ikäinen nainen menee ihan hämilleen.
 Että Kuopion toriltako saa Suomen parhaita hampurilaisia? Viime vuonna siis ykkössija ja tänä vuonna kakkosena, pakko kai se on uskoa! Burger5 luottaa tuotteisiinsa – kaikilla hampurilaisilla on BURGASMI-takuu. Mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan…

Intohimona Burgerit

Sitä on jotenkin tottunut tässä kansainvälisten hampurilaisketjujen maailmassa, että hampurilaisten raaka-aineet ovat sieltä mistä halvimmalla saadaan, eli valitettavan usein ei Suomesta. Ihan herkistyn (onko tämä se burgasmi?), kun tajuan että Burger5:n asenne on täysin toinen. Liepuskan luottoleipomo Nilsiästä leipoo omalla reseptillä potato bun-sämpylät; tällä varmistetaan, että muut eivät kopioi näitä mestariteoksia.  Kotimainen liha tulee Atrialta, joista Eväsmiehet painavat päivän pihvit joka aamu.  Lihattomana vaihtoehtona on nyhtöhernepihvi. NAKU-majoneesinkin tekee käsityönä paikallinen pientuottaja ja muut kastikkeet valmistuvat yrityksen omassa keittiössä.  

Tämä kesä ulkoruokinnassa

Tänä kesänä Burger5:n Burgasmi-koju löytyy mualiman kulinaristiselta navalta eli Kuopion torilta. Vieno savuntuoksu kyllä johdattaa teidät kojulle – pihvit paistetaan nimittäin hiiligrillissä. Paistajalla oli taito hyppysissä, oman hampurilaiseni pihvi oli juuri sopivan kypsä, aavistus punerrusta pihvin keskellä, mikä takasi mehukkuuden. Hampurilaisen koko oli juuri sopiva, jotta sen kanssa selviytyy syömisestä kohtalaisen sivistyneesti puistonpenkilläkin. Suosittelen!

Kuopion parhaisiin burgereihin on valittu raaka-aineet alueen pientuottajilta. Burger5 palvelee tänä kesänä Burger5:n liikkuvasta myyntipisteestä.

 Burger5 Oy

Osoite: Ajurinkatu 16, Kuopio

Email:  info@burger5.fi

Verkkosivu:  www.burger5.fi

Facebook: https://www.facebook.com/burger5kpo/

Instagram: https://www.instagram.com/burger5kpo/

Kommentoi


Viimeisimmät

Seuraa