Välimeren tuulahdus

26.06.2020
Vaikka ulkomaanmatkailua ei nyt suositella, ei se tarkoita sitä, että Välimeren tunnelma olisi tältä kesältä menetetty – sehän löytyy ihan tuosta Kauppakatu 13:sta Kuopiosta! Kuzina Wine and Daily on pieni ja tunnelmallinen ravintola, joka on hurmannut kaikki kävijänsä.

Aina tuoretta ja itse tehtyä laadukkaista raaka-aineista

Kuzinan keittiön filosofia on tuoda Välimeren reseptit tähän päivään pohjoismaisella twistillä. Vaikka merenelävät matkaavatkin Kuopioon maailmalta, on ilahduttavaa löytää listalta niin iisalmelaista Aberdeen Angusta kuin tervolaista lohtakin. Jos vain resepti sallii, raaka-aineet pyritään löytämään läheltä. Kaikki annokset tehdään kastikkeista ja jäätelöistä lähtien itse – kuten mm. tartarin kanssa tarjoiltava sinappijäätelö.

Viinien viemää

Ravintolassa on tarjolla vaihtelevalla valikoimalla 40–60 erilaista viiniä ympäri maailmaa, jotka Tiberius Stere – paikan sommelier ja toinen omistajista - valitsee huolella ja rakkaudella. Painotus on biodynaamisesti ja vegaanisesti tuotetuissa viineissä. Viinejä voi käydä siemailemassa lasillisen ohi kulkiessaan, tai luottaa illan viinivalinnat henkilökunnan käsiin. Voitte olla varmoja siitä, että löydätte niin uusia ihastuksia kuin kauan unohduksissa olleita suosikkejanne. Viinit ovat näkyvässä asemassa paikan sisustuksessakin – ravintolan viiniseinä onkin varsin näyttävä sisustuselementti ja ravintolan ruoan lisäksi toiseksi kuvatuin kohde.

Tuulahdus välimereltä suoraan Kuopion sydämeen vie sinut matkalle makujen maahan. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen makuelämyksen käyttäen luonnonläheisiä sekä itsevalmistettuja tuotteita.

 Kuzina Wine & Daily

Osoite: Kauppakatu 13, Kuopio

Email:  info@kuzina.fi

Verkkosivu: www.kuzina.fi

Facebook:  https://www.facebook.com/kuzinakuopio

Instagram:  https://www.instagram.com/kuzinakuopio

 Viiniseinän kuva: Mikko Mäntyniemi

Kommentoi


Viimeisimmät

Seuraa