Tule kokkaamaan Pohjois-Savon mestarikokin ja ruokalähettilään Aki Hiltusen kanssa herkullinen kokonaisuus, ja opi samalla keittiömaailman varjeltuja salaisuuksia. Ruokakurssi liikkuu sinne, minne haluat; Omaan kotiin, juhlatilaan, puutarhaan, metsään, mökille tai vaikka laavulle. Kurssi sisältää 3 ruokalajin menun, joka valmistetaan yhdessä ”oppilaiden” kanssa. Raaka-aineina käytetään paikallisia, puhtaita pohjoissavolaisia lähituotteita. Menu suunnitellaan aina toiveesi huomioiden. VS Ravintoloiden toimintaa inspiroi se, että ruoka valmistetaan aina aidoista raaka-aineista sesongin huomioiden, pitkälti käsityönä. Yritys pyrkii hankkimaan raaka-aineita paikallisilta tuottajilta mahdollisuuksien mukaan. 

”Ruoanlaittoni perustuu siihen, että raaka-aineista käytetään kaikki hyväksi. Kasviksista lehtiä myöten kaikki – riistasta luita, kaloista ruotoja ja keitetään liemiä. Kun raaka-aineet saadaan läheltä, ollaan uskomattoman tuoreuden äärellä – ja se jos mikä on hienoa.” – Aki Hiltunen | VS Ravintolat, ERG-ruokalähettiläs. Inspiroidu ennakkoon: https://youtu.be/SlezJcyms-E 

Ravintola-alan moniosaaja VS Ravintolat tuo ruuan minne vain haluat, Puijonnokan kodalle tai messuhalliin. Yritys pyörittää useita eri lounasravintoloita sekä Kuopiossa että Siilinjärvellä ja välittää useita eri juhlatiloja. Tyylilajit taidetaan fine diningista eksoottisiin elämyksiin sekä perinteisiin tekniikoihin - mausta tinkimättä.


  • Kesto: n. 3,5 h.

  • Sijainti: Kurssi voidaan toteuttaa asiakkaan toivomissa tiloissa, mahdollinen tilavuokra ei sisälly tuotteen hintaan. 

  • Ryhmän koko: 6-10 henkilöä

  • Saatavuus: Tilauksesta varausten mukaan.

  • Opastuskielet: Suomi, englanti 

  • Hinta: 70 € / hlö (sis. voimassa oleva alv%).

  • Mitä tuotteeseen sisältyy: Opastus, 3 ruokalajin menu, alkoholittomat ruokajuomat, ruuan laittoon tarvittavat välineet ja esiliinat.

  • Mistä voi varata: Tilaukset Aki Hiltunen 044-7441402 tai catering@vsravintolat.fi