Sawolainen yllätys maan alla

23.07.2020
Miltäs kuulostaa 600 parasta kaveriasi vetävä konserttipaikka, jossa keikan juju nimenomaan on musiikista nauttiminen menossa mukana jammaillen tai tanssien? Esiintymislavaa rakennetaan parhaillaan riittävän suureksi, jotta Suomen eturivin isoimmatkin bändit mahtuvat jammailemaan – ja kaikki tämä Kuopion Leväsellä! Yritin vonkua etukäteistietoa tulevista esiintyjistä, mutta suut pysyivät supussa, joten laittakaapa Sawohouse Underground tarkkaan seurantaan – syksyllä Leväsen maaperässä alkaa jytistä! 

 

Monipuolinen Sawohouse

Sawohouse tarjoaa hyvää ruokaa, upeat puitteet juhlien järjestämiseen, laadukkaat hotellihuoneet, ilmaisen parkkipaikan asiakkailleen ja runsaasti tilaa kaikenlaisten tapahtumien tarpeisiin. Jos esimerkiksi tilkkutäkkiyhdistys haluaa järjestää vuositapaamisen, työpajan, tilkkutöiden näyttelyn ja myynti/kirpparitapahtuman samalla tontilla, niin suosittelen ottamaan yhteyttä Sawohouseen – monipuoliset Underground-tilat mahdollistavat kaiken tämän.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyt joulumyyjäiset muuttuivat kertaheitolla perinteeksi suuren suosionsa ansiosta. Tänä vuonna myyjäiset järjestetään 28-29.11. Myyjinä on paikallisia pienyrittäjiä ja kädentaitajia ja ravintolassa tarjolla jouluisia herkkuja.

Tänä kesänä  Sawohousen viehättävällä pihaterassilla  on jo järjestetty useampikin musiikillinen teemailta – useimmat näistä maksuttomina! Seuraavaksi tapahtumalistalla on 7.8  Yllätysten ilta. Tällöin on luvassa Teatteri Kepsutin vetämä improvisaatioilta yllätysmenun ja juomien kera.

Espanjalaisia herkkuja

Kun kellari ja piha on nyt katsastettu ja hyväksi todettu, voidaankin siirtyä viehättävän, keltaisen puutalon suojiin. Talon sisukset ovat kokeneet parissa vuodessa täydellisen remontin. Sawohousen elämänfilosofiaan kuuluu luonto ja sen osana toimiminen, mikä näkyy monessakin paikkaa rakennusten sisustusratkaisuissa.

Päärakennuksessa pitää majaansa Sawohousen espanjalaishenkinen ravintola Sabor House. Keittiön makumaailma on espanjalais-skandinaavinen; espanjalainen Angela ja suomalainen Toni vastaavat tämän kombon toimivuudesta. Suomalaiset, lähituotetut raaka-aineet yhdistetään espanjalaiseen reseptiikkaan ja toisaalta suomalaiset ja savolaiset perinneruuat uudistuvat espanjalaishenkisesti.

Ravintola tarjoilee arkisin lounasta klo 10.30-14.00 ja  A la carte -ravintola on avoinna tiistaista lauantaihin klo 18-22.00.

Pää tyynyyn boutique-hotellissa

Sawohousen pienessä boutique -hotellissa on ollut tämä kesänä ruuhkaa. Kauniisti uudistetut hotellihuoneet, runsas buffet-aamiainen, upea saunaosasto sekä ilmainen parkkipaikka houkuttelevat niin vakituisia työmatkalaisia kuin lomailijoita. Isompien juhlien yhteydessä koko hotelli voidaan buukata juhlaväelle, jolloin juhlijoiden on helppo valmistautua juhlaan ja sitten pippaloiden päätyttyä köllähtää helposti unten maille.  

Pieni, kodikas boutiquehotelli Sawohouse on täysin uusittu vuonna 2017. Rustiikki sisustus ja uudistetut tapahtuma- ja ravintolatilat toivottavat vieraat tervetulleiksi.

Boutique Hotel Sawohouse

Osoite: Tarhakuja 1, Kuopio

E-mail: info@sawohouse.fi

Tel: +358 10 3389490

Verkkosivu: www.sawohouse.fi

Facebook:  https://www.facebook.com/sawohouse/

Instagram:  https://www.instagram.com/sawohouse/

Viimeisimmät

Seuraa