”Ihan mieletön makujen seikkailu!” - Harald tarjosi elämyksen tänäänkin
03.02.2021”Asiakkailta saamamme palaute on kaikkein tärkeintä ja palkitsevinta; haluamme tarjota heille unohtumattoman makuelämyksen viikinkien tyyliin”: kertoo ”Einar Punaparta” - Viikinkiravintola Haraldin ravintolapäällikkö Tuomas Tiainen. ”Ihan mieletön makujen seikkailu” -lausahdus oli yksi parhaimmista asiakaspalautteistamme.
Haraldin annoksissa maistuvat maan, metsän ja veden antimet - luonnollisesti liikaa konstailematta. Ruokalistalla pyritään tuomaan esiin aitoja makuja ja nostamaan pientuottajien tuotteita. Haraldin rauhallinen tunnelma kynttilän valossa saa uppoutumaan keskiaikaiseen miljööseen ja unohtamaan arjen murheet hetkeksi. Salissa istuessaan voi löytää tervantuoksun ja ihailla käsintehtyjä suomalaisia saviastioita. Kylmä savituoppi voimaolutta saa makuhermot hereille.
Viikinkiravintola Harald yltää jo rippikouluikään
Kuluvana vuonna marraskuussa Kuopion Harald täyttää 15 vuotta! Voisi sanoa, että Harald on saavuttanut jo naimaiän. Hallman-ravintoloiden ajatus Harald-perheen laajentamisesta sai tuulta purjeisiin, kun kolmas Harald -ravintola oli avattu Kuopioon. Harald-perhe laajenikin nopeasti yhden ravintolan vuositahtia ja nyt Harald-ravintoloita löytyy jo kahdeksan: Oulusta Pohjoisin ja Helsingistä eteläisin, väliin jäävät Kuopio, Jyväskylä, Lahti, Tampere, Turku sekä Espoo. Viikinkiravintola Haraldien salaisuus lienee hyvä liikeidea: viikinkimaailma on aina muodissa. Viikingit osaavat tehdä niin kasvis- kuin riistaruokaa ja palvelevat aina iloisena huumorinpilke silmäkulmassa.
Korona on koetellut viikinkikyliäkin, mutta viikinkivenehän ei heti kaadu. Haraldeissa voi ruokailla turvavälit huomioiden ja hygieniaa on tehostettu. Ravintolassa on paljon looseja, jotka rajaavat tiloja.
Viikingit osasivat jo satoja vuosia sitten pakata ruokaa mukaan, joten myös nykypäivänä take away -annokset ja -menut onnistuvat sujuvasti mukaan ostettuina. Voit tilata Haraldista vaikka kolmen ruokalajin menun mukaasi työpäivän jälkeen ja yllättää kultasi. ”Menutilaus kannattaa tehdä jo edellispäivänä, tai viimeistään tuntia ennen hakua, niin kaikki on valmiina, kun saavut hakemaan”: kertoo Tuomas Tiainen.
Muista ystävää ja läheisiä
Viikinkiravintola Harald palvelee asiakkaitaan viikon jokaisena päivänä, myös sunnuntaina! Ystävänpäivä lähestyy, mikä kannattaa muistaa näinä aikoina. Ystävän kanssa jaetut ilot tuplaantuvat ja surut puolittuvat. Ystävänpäivänä Harald palvelee klo 14-20.00 ja asiakaspaikat jaetaan hajautetusti. ”Suosittelen tekemään pöytävarauksen niin se auttaa meidän asiakaspaikkojen ja tilojen suunnittelussa ennakkoon”: opastaa Tiainen. ” Haraldin & Helgan rakkauspaketti on ollut ehdoton suosikki yllätyksenä ystävälle tai rakkaalle”: kertoo Haraldin palvelupäällikkö ”Thora Takinkääntäjä”. Rakkauspaketin voi lunastaa omaksi Haraldin verkkokaupasta ennakkoon.
Euroopan ruokavenekunta
Haraldissa voit nauttia myös European Region of Gastronomy -menun, joka on tehty Euroopan ruokapääkaupungin titteliä kunnioittaen ja lähiruokaa hyödyntäen. Menussa on sieniä Kaavilta, sinappia Lapinlahden hunajalähteeltä, Vehviläisen punasipulia, Mökinpellon hunajaa Airakselasta, mustikkaa ja puolukkaa Pakkasmarjalta sekä juureksia Suonenjoelta. Toivotaan, että syksylle suunniteltu Satoa Food Festival -tapahtuma toteutuu, pääsisivät viikingit taas valloilleen Kuopion kadulla!
Viikinkiravintola Harald
Osoite: Haapaniemenkatu 28, Kuopio
Tel: +358 44 7668202
Email: kuopio@ravintolaharald.fi
Verkkosivu: www.ravintolaharald.fi/kuopio
Facebook: fi-fi.facebook.com/viikinkiravintolaharald/
Instagram: www.instagram.com/viikinkiravintola_harald/
Kommentoi