Bierstube: rehdin pubiruoan puolesta ja rakkaudesta olueen

20.01.2021
Olutravintola Bierstube täyttää 50 vuotta tänä vuonna! Onnea jo etukenossa tälle aikuisiän saavuttavalle olutravintolalle, joka on ollut samoissa tiloissa sen perustamisesta eli vuodesta 1971 asti! Ravintolan sisätila ei ole koolla pilattu, mutta tunnelma sisällä on taattu: intiimi, mutta sopivan boheemi ja kotoisa asiakkaiden nauttia mallasjuomia ja herkullista pubiruokaa.

Herkullisia olutelämyksiä nimen mukaisesti

Laura ja Pekka Laukkasen vuodesta 2016 luotsaama Bierstube on ylpeä kattavasta olutlistastaan. Nimensä mukaisesti olutravintolan listalta löytyy kotimaisia ja ulkomaisia panimotuotteita, siidereitä ja erilaisia oluttyyppejä. Listaa elävöittää siltä usein löytyvät kausituotteet. Ravintola-asiakkaat ovat selkeästi Bierstuben hyvästä olutlistasta myös motivoituneita. Listalta löytyviä oluita kommentoidaan ja ne saavat kiitosta sosiaalisessa mediassa.

Rehtiä pubiruokaa suurella innostuksella

Bierstuben ruokalista notkuu toinen toistaan herkullisimpia annoksia. Erikoisuutena mainittakoon laajalti kehutut wingsit mutta varjoon eivät jää myöskään listan muut maukkaat sormiruoka-annokset, pataruoat, keitot, pastat ja pihvit. Ruokalistan annoksiin löytyy melkeinpä kaikkiin tietenkin myös olutsuositus.

Monen monta KalPan pelin jälkimaininkia on vietetty Bierstuben sormiruokaa mutustellen, kuten myös Kaupunginteatterin näytökset on arvioitu asiantuntevasti katsojien kesken Bierstuben notkuvissa pöydissä.

Innovatiivinen ote tekemiseen

Vaikka ravintola on pysynyt samoissa tiloissa vuodesta 1971 asti, ei se lainkaan tarkoita, että Bierstuben kehitystyö olisi tyssännyt siihen. Ehei! Ruokalistaa uudistetaan koko ajan selkäesti myös asiakkaiden toiveita kuunnellen, mutta kuitenkin omalle linjalle uskollisena; juomalista pysyy raikkaana kausituotteidenkin avulla ja myös tuotteiden saatavuutta on parannettu Stubewagenin avulla.

Stubewagen tuo Bierstubenin mallin mukaisen ruoan sinne, missä tapahtuu. Vaunusta saa mm. hot wingsit, kanatikut, hodarit, erikoismakkarat ja schnizel-burgerit. Stubewagenin menu muokataan tilaisuuksiin aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Ruoka-auto on tavattu mm. Kuopion torilta, Iso-Kallan panimolta, Siilinjärveltä, Cafe Väinöstä ja K-Market Pirtin parkkikselta. Vain mielikuvitus on rajana sille, minne Stubewagenin voisi kutsua.

Ravintola Bierstube

Osoite: Kasarmikatu 5-7, Kuopio

Tel:  +358 17 2821532

E-mail: ravintola@bierstube.fi

Verkkosivu: : https://www.bierstube.fi/

Facebook: www.facebook.com/ravintola.bierstube/

Instagram: www.instagram.com/ravintolabierstube/

Kommentoi


Viimeisimmät

Seuraa