Käyttäjän Jonna Smedberg julkaisemat artikkelit

GreenEscape Oy tuo uniikit ekomatkat ympäri maailman kätesi ulottuville

GreenEscape Oy tuo uniikit ekomatkat ympäri maailman kätesi ulottuville

GreenEscape Oy on intohimoinen kestävän ekomatkailun, seikkailuhengen ja hyvän palvelun matkatoimisto. Tämä matkanjärjestäjäyritys syntyi halusta luoda markkinat kestävälle ja ekologiselle matkailulle ja tarjota matkailijoille jotain, mitä muut eivät tarjoa; kestävän periaatteen elämyksiä omatoimimatkailijoille tai opastettuna siten, että matkaaja pääsee sisälle kohdemaan kulttuuriin samalla tukien palveluita tarjoavia paikallisia yrittäjiä.
Rehdisti savolainen – Iso-Kallan Panimo

Rehdisti savolainen – Iso-Kallan Panimo

” Kesä 2020 oli jo loistava pandemiasta huolimatta, joten odotamme innolla, mitä tuleva pitää. Tapahtumia tulee olemaan enemmän ja tahdomme tehdä katuruokaa tekevien kanssa lisää yhteistyötä. Bellanrantaa kehitetään jatkuvasti puistomaiseen suuntaan, tänne ollaan rakentamassa hotelliakin Saanan kylkeen, joten alue tulee vilkastumaan entisestään. Laitetaan Bellanranta raikamaan!”
Bierstube: rehdin pubiruoan puolesta ja rakkaudesta olueen

Bierstube: rehdin pubiruoan puolesta ja rakkaudesta olueen

Olutravintola Bierstube täyttää 50 vuotta tänä vuonna! Onnea jo etukenossa tälle aikuisiän saavuttavalle olutravintolalle, joka on ollut samoissa tiloissa sen perustamisesta eli vuodesta 1971 asti! Ravintolan sisätila ei ole koolla pilattu, mutta tunnelma sisällä on taattu: intiimi, mutta sopivan boheemi ja kotoisa asiakkaiden nauttia mallasjuomia ja herkullista pubiruokaa.
NO TERVE VUAN TERVE!

NO TERVE VUAN TERVE!

Tämä lause voisi tulla tervehdykseksi Olavi Rytkösen (Tmi Vuplake) suusta tavattaessa. Onhan Olavi ”Blues-Ola” Rytkönen tunnettu lukuisista savon murteelle kääntämistään sarjakuvista ja muista savonnetuista teksteistä kuten myös savolaisen jouhevista juonnoistaan ja kuulutuksistaan. Olavi on kuitenkin paljon muutakin kuin viäräleukaista savolaisuutta. Viestinnän ammattilainen operoi sanan, kuvan, videon ja vuorovaikutustaitojen avulla monella areenalla.
Hyvän olon hoitoja ja hyvinvointia - BeneOne & Bene Statera! tarjoavat tasapainoa, sisäistä rauhaa ja rentoutumista

Hyvän olon hoitoja ja hyvinvointia - BeneOne & Bene Statera! tarjoavat tasapainoa, sisäistä rauhaa ja rentoutumista

Oi, ihana yrttituoksu. Oletko käynyt Tarjalla? Näytät niin rennoltakin. Ihan kuin seisoisit jotenkin suorempana?”

Tällaisia kommentteja saa helposti Bene Statera! jäsenkorjauskäsittelyn jälkeen. Bene Statera on latinaa ja tarkoittaa Hyvän Olon Tasapainoa. Kuopiossa Bene Statera! ® merkitsee yrittäjä Tarja Tirkkosen kehittämää hierontaa ja kehon mobilisointia yhdistävää kokonaisvaltaista hoitotyyliä. Tarjan ja hänen kouluttamiensa ammattilaisten hoidoissa ovat korjaantuneet monien stressi-, lihas- tai nivelkivut ja virheasennot niin ihmisillä kuin koirillakin ympäri Suomen ja aina ulkomaita myöten.

Muuruvesi - Elämää edelleen ja aina vain virtaava kylä

Muuruvesi - Elämää edelleen ja aina vain virtaava kylä

Näin se on”, toteaa Muuruveden kyläyhdistyksen puheenjohtaja Maritta Norberg :”Meillä on aktiivinen kyläyhdistys ja asukkaidemme palveluiden ylläpidosta ja hyvinvoinnista välittävä, erittäin aktiivinen toimijaverkosto Muuruvedellä. Täällä on hyvä olla!”
Lähiruokaa ja rakkautta kotiseutuun, mutta myös villisti kehityksen matkassa;   Iltalypsy Oy ja Willimaku -tuotteet valloittavat kotimaassa ja kansainvälisesti

Lähiruokaa ja rakkautta kotiseutuun, mutta myös villisti kehityksen matkassa; Iltalypsy Oy ja Willimaku -tuotteet valloittavat kotimaassa ja kansainvälisesti

Kahvila-ravintola Iltalypsy Oy:n yrittäjistä on moneksi! Perheyrityksen toiminnan keskiössä ovat vanhat perinteiset reseptit, perinneruoat, paikallisuus ja lähiruoka, mutta toisaalta myös vahva sitoutuminen ja kiinnostus jatkuvaan kehitykseen ja innovaatioon. Siitä osoituksena ovat muun muassa Willimaku -villiyrttituotteet, joissa maistuu Suomen luonnosta esimerkiksi kuusenkerkkä, mesiangervo ja voikukka – mikäs sen sopivampaa lähiruokaa suosivalle yritykselle kuin lähialueiden villiyrteistä valmistetut ruoka- ja juomatuotteet.
Menesty – Sytytä yhteinen osaaminen

Menesty – Sytytä yhteinen osaaminen

Aamu-usva järven yllä, hiljainen rantakaislikon ja metsikön humina, kodan eteen sytytetty tuli, retkiaamupala ja ERG -hankekumppani, PBG Korhonen -yrittäjä Jari Korhonen tervehtivät blogi-kirjoittajaa syyskuisena aamuna Muuruveden maatalousoppilaitoksen rannassa.
”Oman pihan omenoista tein mehun aamulla, piirakat ovat Liepuskalta, tomaatti ja kurkku ovat myös lähituottajilta.” Aamupala osoittaa todeksi sen, mistä Jari mielellään puhuu ja toimissaan todeksi tekee – lähiruokaa käytetään PBG Korhosen ruokaelämyksissä usein - aina, kun se vain mahdollista on. 

Viimeisimmät

Seuraa