Lähiviikon lähiruokapäivä to 8.10. - Servica Oy myös mukana
08.10.2020Servican kaikissa Kuopion alueen toimipisteissä syödään torstaina 8.10. lähiruokalounas
Servican kaikissa Kuopion alueen toimipisteissä tarjotaan tänään, Lähiruokapäivänä to 8.10.2020 pohjoissavolaisista, lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistettu lounas.
Servican lähiruokapäivän raaka-aineet tulevat seuraavilta pohjoissavolaisilta tuottajilta.
Kuorittu peruna:
Vartialan peruna, viljelijä Jussi Miettinen
• Juankoski
• Nilsiä
• Riistavesi
• Vehmersalmi
Väisäsen peruna, viljelijä Petri Väisänen
• Maaninka
• Käärmelahti
• Pulkonkoski
Jäppilän peruna, viljelijät Päivi ja Keijo Liinakoski
• Karttula
• Kaikki keskustan alueen toimipaikat
Naudan jauheliha toimitetaan kaikkiin Servica ruokapalvelujen toimipisteisiin:
Tuottaja: Maatalousyrittäjät Anna-Liisa ja Eetu Mikkonen, Nilsiä
Lähiruokapäivää vietetään to 8.10. myös Ylä-Savon ammattiopistolla (Ysao) ja lähiruokaviikon toteutuksessa ovat mukana myös Savolaisuus on makuasia -hanke ja Palvelualan Opisto Kuopio (PAOK) lähiruokaviikon ulkopuolella omilla lähiruokapäivillään, joista seuraava on 4.12.2020.