KomeroFoodin Ateriakippo menestyi
27.08.2021Kuopiolainen KomeroFood Oy nappasi Ateriakippo-tuotteellaan toisen sijan Suomalainen menestysresepti -kilpailussa, jonka järjestää MTV3-kanava. Komeroa kilpailussa edusti toimitusjohtaja Pekka Nuutinen, joka luotsasi Ateriakipon tasaisen varmasti läpi erilaisten kisatehtävien. Finaalissa Ateriakippo sai täydet pisteet 10/10 kaikilta kilpailun neljältä tuomarilta Jyrki Sukulalta, Sampo Päällysaholta, Jukka Kurttilalta ja Suvi Luomalta.
Ateriakipot pääsivät myyntiin torstaina 26.8. ja ne löytyvät kaikista S-ryhmän kaupoista kautta maan. Kelloniemen tehtaalla paiskitaan nyt töitä kahdessa vuorossa, sillä tavoitteena on ensimmäisen viikon aikana saada 70 000 kippoa jakeluun kauppoihin.
Uutuustuotteen konsepti on yksinkertainen; tuore, lämmin ateria, jonka valmistaa itse vain muutamassa minuutissa. Kipossa on kolme makuvaihtoehtoa: lohi, kana ja tofu. Kuten muissakin Komeron tuotteissa, myös Ateriakipon kehitys lähti halusta löytää apua arkiruoan valmistamiseen. Ratkaisuksi on nyt tarjolla lämmin ruoka, joka on tuore, terveellinen, vastuullinen ja herkullinen.
Lisätietoja: https://komerofood.fi/yritys/
Kuvat: KomeroFood Oy