Lähiviikon lähiruokapäivä to 8.10. - Servica Oy myös mukana

08.10.2020

Servican kaikissa Kuopion alueen toimipisteissä syödään torstaina 8.10. lähiruokalounas

Servican kaikissa Kuopion alueen toimipisteissä tarjotaan tänään, Lähiruokapäivänä to 8.10.2020 pohjoissavolaisista, lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistettu lounas.

Servican lähiruokapäivän raaka-aineet tulevat seuraavilta pohjoissavolaisilta tuottajilta.

Kuorittu peruna:

Vartialan peruna, viljelijä Jussi Miettinen

• Juankoski

• Nilsiä

• Riistavesi

• Vehmersalmi

Väisäsen peruna, viljelijä Petri Väisänen

• Maaninka

• Käärmelahti

• Pulkonkoski

Jäppilän peruna, viljelijät Päivi ja Keijo Liinakoski

• Karttula

• Kaikki keskustan alueen toimipaikat

Naudan jauheliha toimitetaan kaikkiin Servica ruokapalvelujen toimipisteisiin:

Tuottaja: Maatalousyrittäjät Anna-Liisa ja Eetu Mikkonen, Nilsiä


Lähiruokapäivää vietetään to 8.10. myös Ylä-Savon ammattiopistolla (Ysao) ja lähiruokaviikon toteutuksessa ovat mukana myös Savolaisuus on makuasia -hanke ja Palvelualan Opisto Kuopio (PAOK) lähiruokaviikon ulkopuolella omilla lähiruokapäivillään, joista seuraava on 4.12.2020. 

Katso lisää

Katso lisää

Seuraa