Webinaari klo 12.00-15.00: verkkokaupan perustaminen
to 03.09.2020
Tervetuloa webinaariin!
Kouluttajana yritysten pitkän linjan liiketoimintasparraaja, Visit Finland Akatemiavalmentaja KIRSI MIKKOLA, joka on ansioitunut erityisesti matkailun sähköisen liiketoiminnan, jakelukanavien ja markkinoinnin osa-alueilla.
Webinaarissa perehdytään seuraaviin teemoihin:
Kohderyhmät –kenelle?
Palvelu, tuote vai molemmat –mitä?
Verkkokauppaohjelmiston valinta
Yksin vain yhdessä -miksi?
Ristiinmyynti yritysten välillä
Mitä jää kassaan –tulos vai ulos?
Ilmoittaudu 28.8 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/735D865E70B3A7A6
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.