Tuotteistamisen työpaja 2 Kuopiossa: Tuumailusta tuotteeksi - Mahdollisuuksista myyntikuntoon
to 25.03.2021
Tuotteistamisen työpaja 2 Kuopiossa: Tuumailusta tuotteeksi - Mahdollisuuksista myyntikuntoon
Aika: 25.3.2021 klo 12:00-19:00
Paikka: Kuopion Klubi, Kuninkaankatu 10, Kuopio tai Teams -etäyhteys
Kohderyhmä: Ruokamatkailu-, matkailu-, hyvinvointimatkailu- ja luovien alojen toimijat, jotka ovat kiinnostuneet tuotteistamaan palveluitaan
Kouluttajat: Soila Palviainen ja Simo Palviainen, Aurana Oy
Koulutus on maksuton. Koulutukseen voi osallistua myös etäyhteydellä Teamsin kautta.
Aika on kallista, joten sitä kannattaa säästää! Työpajat ovat työntäyteisiä, mukana konkreettista tekemistä, esimerkkejä ja käytännön kokemuksia sekä tietysti vertaisoppimista. Lopputulemana uudet tai olemassa olevat aihiot ja tuotteet myyntikuntoon! Jokainen yrittäjä tekee oman & verkostotuotteiden osalta täsmätyötä päivien aikana!
Työpaja 25.3.2021 klo 12:00-19:00
· Onko asiakas aina oikeassa? Laatu ja tuotesuositukset, viestintä
· Mitä tarvitaan markkinointiin ja miten myyt tuotteesi? Materiaalit, sähköiset ja perinteiset jakelukanavat, markkinointitilaisuudet ja myyntitapahtumat
Toinen työpaja 25.3.2021 klo 12:00-19:00.
Pyydämme ilmoittautumiset 17.3.2021 mennessä:
https://link.webropolsurveys.com/S/1803BD107298F851
Työpajaan osallistuvia yrittäjiä pyydetään toimittamaan alustavat/olemassa olevat tuotteet etukäteen katsottavaksi kouluttajille, jolloin yritys saa tuotteeseensa liittyen tarkempaa sparrausta. Lähetys osoitteeseen 17.3.2021 mennessä: soila.palviainen@aurana.fi.
Lisätietoja koulutuksesta antavat:
Henna Lehikoinen p. 044 7856021, henna.lehikoinen@savonia.fi
Marja Niskanen p. 0400 905 782, marja.niskanen@maajakotitalousnaiset.fi
Tilaisuudet järjestetään Covid-19 pandemia huomioiden. Tulethan koulutuksiin vain terveenä! Tilaisuuksissa huolehdimme hyvästä käsihygieniasta, turvaväleistä ja suosittelemme maskin käyttöä. Saat maskin paikan päältä, jos oma unohtuu matkasta.
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.