Tasokasta palvelua kansainvälisille vieraille
ke 17.02.2021
Järvisydämeen suunniteltua opintomatkaa ei voida toteuttaa koronatilanteen vuoksi.
Järjestämme tilalle 17.2. klo 13:00-16:00 opintomatkan koulutussisällöt korvaavan webinaarin
”Tasokasta palvelua kansainvälisille vieraille”
Kouluttajamme Anu Kärnä Villi Pohjolasta OY:stä pureutuu tähän "kulissien takana" tehtävään pitkäjänteiseen ja olennaiseen työskentelyyn kansainvälisen (ruoka)matkailun perusteiden näkökulmasta. Lisäksi webinaari sisältää aitoja esimerkkejä hyvistä käytännöistä ja sudenkuopista.
Saat myös vinkkejä siihen, miten markkinoit yritystäsi ja sen palveluja kansainvälisille asiakkaille. Järvisydämen puheenvuoron kautta tutustutaan siihen, miten Järvisydän on toteuttanut laadukkaat palvelut sekä markkinoinnin kansainvälisille asiakkaille.
Ohjelma:
klo 13.00-14.00 Kuinka palvelemme kansainvälisiä vieraita, kuinka teemme markkinointia? Puheenvuoro Järvisydämestä
klo 14.00-16.00 Kansainvälisille asiakkaille tuotettavien palveluiden kehittäminen ja markkinoiminen Anu Kärnä, Villi Pohjola
Ilmoittautuminen 16.2.2021 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/4DDFD03777D258D9
Lisätietoja koulutuksesta antaa Marja Niskanen p. 0400 905 782, marja.niskanen@maajakotitalousnaiset.fi tai Henna Lehikoinen p. 044 7856021, henna.lehikoinen@savonia.fi
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.