Tarinamme todeksi -koulutus
ti 23.03.2021
Emme voi valitettavasti toteuttaa suunniteltua opintomatkaa 23.3. Tertin Kartanoon ja Sahalahti Resortiin koronatilanteesta johtuen.
Järjestämme tilalle 23.3. klo 13:00-16:00 opintomatkan koulutussisällöt korvaavan webinaarin
”Tarinamme todeksi”.
Tarinamme todeksi –koulutuksessa saat konkreettisia ja käytännönläheisiä vinkkejä yrityksesi/tuotteesi/palvelusi tarinallistamiseen. Harjoittelet myös tarinan tekemistä ja pääset halutessasi esittämään sen myös muille. Kouluttajana toimii Tiina Naumanen Viestintäkoulutus Draivista.
Alustava ohjelma
Keskiviikko 23.3.2021 klo 13:00-16:00
- Miten tarina voi hyödyntää yritystä?
- Mitä tarinallistaminen tarkoittaa?
- Tarinallistamisen esimerkkejä
- Tarinallistamisen työkalut
- Tarinan rakenne
- Oman yrityksen tarinallinan alkuun työstämistä
- Yritysten tarinat: Sahanlahti Resort
Webinaari on maksuton.
Ilmoittautuminen 22.3.2021 mennessä Webropol –linkin kautta.
https://link.webropolsurveys.com/S/212E76B8C811D93E
Vierailut kohteisiin pyritään toteuttamaan vuoden 2021 aikana Covid-19-pandemian rauhoittuessa.
Lisätietoja koulutuksesta antaa Marja Niskanen p. 0400 905 782, marja.niskanen@maajakotitalousnaiset.fi tai Henna Lehikoinen p. 044 7856021, henna.lehikoinen@savonia.fi
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.