Tarinamme todeksi -koulutus
ti 26.01.2021
Tarinamme todeksi -koulutuksessa saat konkreettisia ja käytännönläheisiä vinkkejä yrityksesi/tuotteesi/palvelusi tarinallistamisesta. Harjoittelet myös tarinan tekemistä ja pääset halutessasi esittämään sen myös muille.
Tavoitteena on, että toisen työpajapäivän jälkeen jokaisella yrittäjällä olisi valmis tarina tai ainakin ajatus siitä, miten tarinaa viedään eteenpäin työpajan jälkeen saadakseen sen mahdollisimman pian yrityksen markkinoinnin käyttöön.
Tervetuloa siis mukaan tarinoiden maailmaan!
Tarinamme todeksi- koulutuskokonaisuus
Aika: tiistai 26.1.2021 klo 13–17, toinen työpaja erikseen sovittuna ajankohtana
Paikka: Iisalmi Golden Dome, Kyllikinkatu 8, 74100 Iisalmi
Kohderyhmä: Kaikki matkailijoita palvelevat ruoka-/matkailuyritykset
Kouluttajana: Tiina Naumanen, Viestintäkoulutus Draivi
Työpaja 1. tiistai 26.1.2021 klo 13:00–17:00
Miten tarina voi hyödyntää yritystä?
Mitä tarinallistaminen tarkoittaa?
Tarinallistamisen esimerkkejä
Tarinallistamisen työkalut
Tarinan rakenne
Oman yrityksen tarinallistamisen alkuun työstämistä
Oman tarinan kertominen pareittain ja palaute
Oman tarinan kirjoittamisen jatkamista ohjeistuksen avulla seuraavaan työpajaan saakka
Työpaja 2. ajankohta sovitaan ensimmäisen työpajapäivän aikana.
Yritysten tarinat.
Koulutus on maksuton. Iisalmen kaupunki tarjoaa iltapäiväkahvit. Koulutukseen voi osallistua paikan päällä tai etäyhteyden kautta.
Pyydämme ilmoittautumiset 20.1.2021 mennessä Webropol –linkin kautta https://link.webropolsurveys.com/S/0AF5EAC9F70F8DE8
Mukaan paikan päälle mahtuu 10 osallistujaa.
Tilaisuudet järjestetään Covid-19 pandemia huomioiden. Tulethan koulutuksiin vain terveenä! Tilaisuuksissa huolehdimme hyvästä käsihygieniasta, turvaväleistä ja suosittelemme maskin käyttöä. Saat maskin paikan päältä, jos oma unohtuu matkasta.
Lisätietoja koulutuksesta antaa Marja Niskanen, p. 0400 905 782,
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.