Tapahtumien kehittäminen 1: Tapahtumaprojektin suunnittelu ja johtaminen
ke 03.02.2021
Tapahtumaprojektin suunnittelu ja johtaminen
Aika: 3.2.2021 klo 15:00-18:00
Paikka: Kuopion Klubi, Kuninkaankatu 10, Kuopio
Kohderyhmä: Tapahtumien järjestämisestä ja kehittämisestä kiinnostuneet yritykset ja yhdistykset
Kouluttajana: Vesa Walden, Feelbeat Oy
Koulutus on maksuton. Tilaisuuteen voi osallistua paikan päällä tai Teams -etäyhteyden kautta.
Lähikoulutukseen sisältyy lisäksi Tapahtumatuotannon perusteet –verkkokurssi, jonka jokainen osallistuja voi suorittaa 1 kk:n aikana. Kurssiin liittyy oikeus käyttää Opens-ohjelmistoa 1 kk:n ajan, jolla kukin toimija voi suunnitella oman tapahtumansa toteutuksen kurssin sisältöjen mukaisesti.
Ilmoittautuminen 27.1. mennessä:
https://link.webropolsurveys.com/S/FF9EDA4A2024723E
Tilaisuus järjestetään Covid-19 pandemia huomioiden. Tulethan koulutukseen vain terveenä! Tilaisuudessa huolehdimme hyvästä käsihygieniasta, turvaväleistä ja suosittelemme maskin käyttöä. Saat maskin paikan päältä, jos oma unohtuu matkasta.
Lisätietoja koulutuksesta antavat:
Henna Lehikoinen p. 044 7856021, henna.lehikoinen@savonia.fi
Marja Niskanen p. 0400 905 782, marja.niskanen@maajakotitalousnaiset.fi
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.