Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut, osa 3 - yhteiskehittämisen onlinetilaisuus

ke 11.05.2022

Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut, osa 3 – yhteiskehittämisen onlinetilaisuus

Aika: 11.5.2022 klo 14:00-17:00

Paikka: Zoom (linkin Zoomiin saat ilmoittautumisen yhteydessä automaattisessa kuittausviestissä)

Ilmoittautuminen 10.5. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/617CE886E3459A49

(jos olet ilmoittautunut mukaan jo aiemmin, ilmoittautumisesi on edelleen voimassa)

Kenelle: joukkoruokailun, elintarviketeollisuuden ja ravitsemisalan ammattilaisille, alan kehittäjille sekä muille ruokahuollon toiminnasta kiinnostuneille.

Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut –työpajojen sarja on edennyt 3. tilaisuuteen asti. Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan ruokapalveluiden muutosjohtamisesta.

FoodRobo-hankkeessa kehitetään ja pilotoidaan automaatioratkaisuja ruuanjakeluketjuihin sekä selvitetään joukkoruokailun tulevaisuuden kehittämistarpeita. Aiemmissa Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut -tilaisuuksissa on perehdytty ammattikeittiöiden tulevaisuuden näkymiin ja kehittämistarpeisiin. Tässä tilaisuudessa perehdytään ammattikeittiöiden muutosjohtamiseen Juha Jokisen (Defose Oy) ja Jenni Rissasen (PajuConsulting Oy) johdolla.

Tilaisuus on maksuton ja järjestetään Euroopan aluekehitysrahaston tuella.

OHJELMA

14:00-14:10 Tervetuloa ja tilaisuuden avaus, aiempien tilaisuuksien tuotosten lyhyt esittely, Henna Lehikoinen, Savonia-ammattikorkeakoulu

14:10-15:00 Onnistu muutosjohtamisessa, Juha Jokinen, Defose Oy

15:00-15:10 Tauko

15:10-16:30 Muutosjohtaminen ja muutosvalmius: mitkä ovat muutosjohtamisen keskeiset osa- alueet? Miten organisaation muutosvalmiutta voi ylläpitää ja kehittää? Jenni Rissanen, Paju Consulting Oy

16:15-16:25 Tauko

16:25-16:45 Koonti, Jenni Rissanen, Paju Consulting Oy

16:45-17:00 Tilaisuuden päätös, Henna Lehikoinen, Savonia-ammattikorkeakoulu

Lisätietoja:

Henna Lehikoinen, etunimi.sukunimi@savonia.fi tai p. 044 785 6021

Tulevia tapahtumia

ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen

Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.

Katso lisää

ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu

Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021

Katso lisää

to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu

Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!

Katso lisää

ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle

Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.

Katso lisää