Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut, osa 3 - yhteiskehittämisen onlinetilaisuus
ke 11.05.2022
Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut, osa 3 – yhteiskehittämisen onlinetilaisuus
Aika: 11.5.2022 klo 14:00-17:00
Paikka: Zoom (linkin Zoomiin saat ilmoittautumisen yhteydessä automaattisessa kuittausviestissä)
Ilmoittautuminen 10.5. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/617CE886E3459A49
(jos olet ilmoittautunut mukaan jo aiemmin, ilmoittautumisesi on edelleen voimassa)
Kenelle: joukkoruokailun, elintarviketeollisuuden ja ravitsemisalan ammattilaisille, alan kehittäjille sekä muille ruokahuollon toiminnasta kiinnostuneille.
Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut –työpajojen sarja on edennyt 3. tilaisuuteen asti. Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan ruokapalveluiden muutosjohtamisesta.
FoodRobo-hankkeessa kehitetään ja pilotoidaan automaatioratkaisuja ruuanjakeluketjuihin sekä selvitetään joukkoruokailun tulevaisuuden kehittämistarpeita. Aiemmissa Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut -tilaisuuksissa on perehdytty ammattikeittiöiden tulevaisuuden näkymiin ja kehittämistarpeisiin. Tässä tilaisuudessa perehdytään ammattikeittiöiden muutosjohtamiseen Juha Jokisen (Defose Oy) ja Jenni Rissasen (PajuConsulting Oy) johdolla.
Tilaisuus on maksuton ja järjestetään Euroopan aluekehitysrahaston tuella.
OHJELMA
14:00-14:10 Tervetuloa ja tilaisuuden avaus, aiempien tilaisuuksien tuotosten lyhyt esittely, Henna Lehikoinen, Savonia-ammattikorkeakoulu
14:10-15:00 Onnistu muutosjohtamisessa, Juha Jokinen, Defose Oy
15:00-15:10 Tauko
15:10-16:30 Muutosjohtaminen ja muutosvalmius: mitkä ovat muutosjohtamisen keskeiset osa- alueet? Miten organisaation muutosvalmiutta voi ylläpitää ja kehittää? Jenni Rissanen, Paju Consulting Oy
16:15-16:25 Tauko
16:25-16:45 Koonti, Jenni Rissanen, Paju Consulting Oy
16:45-17:00 Tilaisuuden päätös, Henna Lehikoinen, Savonia-ammattikorkeakoulu
Lisätietoja:
Henna Lehikoinen, etunimi.sukunimi@savonia.fi tai p. 044 785 6021
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.