Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut, osa 2.
ke 27.04.2022
Ruokahuollon tulevaisuuden ratkaisut, osa 2.
Ammattikeittiöala on murroksessa. Hyvinvointialueiden muutokset, työvoimapula, ilmastokriisi, digitalisaatio, koronapandemia ja sota haastavat miettimään tulevaisuuden skenaarioita yhä vahvemmin. Otammeko tulevaisuuden vain passiivisena vastaan vai teemmekö sitä?
27.4. työpajassa pohdimme ratkaisuja ammattikeittiöalan haasteisiin. Työskentelyssä hyödynnetään LEGO® SERIOUS PLAY® -menetelmää, jossa käytetään legoja ideoinnin ja sanoittamisen tukena. Menetelmä houkuttelee luovuuden esiin: käsiä käyttämällä ja kielikuvien kautta käynnistyy ajattelun prosesseja, joista ei ole ennen ollut välttämättä edes tietoinen! Lue lisää täältä: https://pajuconsulting.fi/unohda-tylsat-palaverit-ota-lego-serious-play-avuksi/
Aika: 27.4.2022 klo 13:00-17:00
Paikka: Savonia-ammattikorkeakoululla, Microkatu 1, tila Mic-H506. Pysäköinti on mahdollista Microkadulla (maksullinen), lisätietoa alueesta: kampuskartta
Ilmoittautuminen ja erityisruokavaliot 25.4. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/617CE886E3459A49
Tule mukaan kokemaan ihan uudenlaista työpajatyöskentelyä ja sytyttelemään uusien ideoiden lamppuja! Työpajan ohjaavat Jenni Rissanen (Paju Consulting Oy) ja Kaisa Railanmaa (Tmi Kaisa Railanmaa).
Lisätietoa:
Henna Lehikoinen
p. 044 785 6021
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.