Pop-Up Lähiruokalounas ke 19.5. Savon ammattiopistolla
ke 19.05.2021
Tervetuloa herkuttelemaan pohjoissavolaisilla mauilla pop-up lähiruokalounaalle ke 19.5. klo 11.00 - 14.00 Savon ammattiopistolle! Savon ammattiopiston opiskelijoiden valmistamat lähiruoka-annokset vievät kielen mennessään.
MENU
Siitakesienikeittoa Kuoppaharjun tilan sienistä
Puijon metsän yrttejä
Kala-Lapin savumuikuilla täytettyjä luomuperunarieskoja
Hinta 4,50 €/annos
Kurimon tilan villisikaa haudutettuna
tummaa villiyrttikastiketta punajuuriohrattoa
Hinta 6,00 €/annos
Luomuvohveleitaluomumarjojen ja luomukermavaahdon kera
Hinta 2,50 €/annos
Myydään annoksina. Annokset ja isommat määrät rasioissa myös mukaan.
Savolaisuus on makuasia -hankkeen tavoiteena on lisätä pohjoissavolaisen lähiruoan tunnettuutta. Hanke on osa European Region of Gastronomy Kuopio region 2020-21 (ERG)-hankekokonaisuutta www.tastesavo.fi
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.