PERUTTU Lähiruokatreffit Vieremän Rientolassa ke 19.5. klo 10 - 13

ke 19.05.2021

Tilaisuus on peruttu 19.5. vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Mahdollisuuksia järjestää tapahtuma syksyllä selvitetään. 

VOIMAA LÄHIRUOASTA

TERVETULOA MUKAAN LÄHIRUOKATREFFEILLE!

Rientola, Vieremä

ke 19.5. klo 10.00 – 13.00

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan siitä, miten herkullisella lähiruoalla voi lisätä energiaa arkeen ja miten villiyrttejä voi käyttää oman hyvinvoinnin tukena. Päivän teemaan sopivasti, Rientolan lähiruokatreffeillä nautitaan lähiraaka-aineista valmistettu lounas ja päivän päätteeksi tehdään yhdessä lyhyehkö tuolijooga. Toivotamme tilaisuuteen tervetulleeksi erityisesti ikäihmiset mutta kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. 

PÄIVÄN OHJELMA

10.00 – 11.00 Voimaa lähiruoasta, Henna Lehikoinen, TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti, Projektipäällikkö, Savonia-AMK

11.00 – 12.00 Lihakeittolounas, Jaanan Juhlapalvelut

12.00 – 13.00 Villiyrtit hyvinvoinnin tukena ja tuolijooga, Jonna Smedberg, yrttineuvoja, joogaohjaaja ja vyöhyketerapeutti, Projektiasiantuntija Savonia-AMK  

Osallistumismaksu on 10eur/hlö, sisältäen lounaan. Lounasta on mahdollista myös tilata noudettavaksi (noutolounaan haku klo 10–11). Paikan päällä on mahdollista myös ostaa kahvi leivonnaisen kanssa (3eur/hlö). Maksu Jaanan Juhlapalveluille paikan päällä, mielellään käteisellä.

Ilmoittautumiset ja noutolounaan tilaukset viim. torstaina 13.5. Jonnalle: jonna.smedberg@savonia.fi tai puhelimitse 044 785 6273. Otamme paikan päälle voimassa olevien rajoitusten ja suositusten mukaisen henkilömäärän ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaathan paikkasi ajoissa.

Järjestäjä: Savolaisuus on makuasia -hanke kuuluu European Region of Gastronomy hankekokonaisuuteen. Pohjois-Savo on valittu Euroopan ruokapääkaupungiksi 2021. Savolaisuus on makuasia-hankkeen tavoitteena on tehdä lähiruoka tunnetuksi pohjoissavolaisten keskuudessa ja yhdeksi kohderyhmäksi on valittu ikääntyvä väestö, jolle halutaan tarjota mahdollisuus sosiaaliseen ja ravitsevaan lounashetkeen!                                              

Yhteistyössä: Rientola elää! ja Vieremän kylänraitti ry

Tulevia tapahtumia

ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen

Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.

Katso lisää

ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu

Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021

Katso lisää

to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu

Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!

Katso lisää

ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle

Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.

Katso lisää