PERUTTU Lähiruokatreffit Vieremän Rientolassa ke 19.5. klo 10 - 13
ke 19.05.2021
Tilaisuus on peruttu 19.5. vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Mahdollisuuksia järjestää tapahtuma syksyllä selvitetään.
VOIMAA LÄHIRUOASTA
TERVETULOA MUKAAN LÄHIRUOKATREFFEILLE!
Rientola, Vieremä
ke 19.5. klo 10.00 – 13.00
Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan siitä, miten herkullisella lähiruoalla voi lisätä energiaa arkeen ja miten villiyrttejä voi käyttää oman hyvinvoinnin tukena. Päivän teemaan sopivasti, Rientolan lähiruokatreffeillä nautitaan lähiraaka-aineista valmistettu lounas ja päivän päätteeksi tehdään yhdessä lyhyehkö tuolijooga. Toivotamme tilaisuuteen tervetulleeksi erityisesti ikäihmiset mutta kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.
PÄIVÄN OHJELMA
10.00 – 11.00 Voimaa lähiruoasta, Henna Lehikoinen, TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti, Projektipäällikkö, Savonia-AMK
11.00 – 12.00 Lihakeittolounas, Jaanan Juhlapalvelut
12.00 – 13.00 Villiyrtit hyvinvoinnin tukena ja tuolijooga, Jonna Smedberg, yrttineuvoja, joogaohjaaja ja vyöhyketerapeutti, Projektiasiantuntija Savonia-AMK
Osallistumismaksu on 10eur/hlö, sisältäen lounaan. Lounasta on mahdollista myös tilata noudettavaksi (noutolounaan haku klo 10–11). Paikan päällä on mahdollista myös ostaa kahvi leivonnaisen kanssa (3eur/hlö). Maksu Jaanan Juhlapalveluille paikan päällä, mielellään käteisellä.
Ilmoittautumiset ja noutolounaan tilaukset viim. torstaina 13.5. Jonnalle: jonna.smedberg@savonia.fi tai puhelimitse 044 785 6273. Otamme paikan päälle voimassa olevien rajoitusten ja suositusten mukaisen henkilömäärän ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaathan paikkasi ajoissa.
Järjestäjä: Savolaisuus on makuasia -hanke kuuluu European Region of Gastronomy hankekokonaisuuteen. Pohjois-Savo on valittu Euroopan ruokapääkaupungiksi 2021. Savolaisuus on makuasia-hankkeen tavoitteena on tehdä lähiruoka tunnetuksi pohjoissavolaisten keskuudessa ja yhdeksi kohderyhmäksi on valittu ikääntyvä väestö, jolle halutaan tarjota mahdollisuus sosiaaliseen ja ravitsevaan lounashetkeen!
Yhteistyössä: Rientola elää! ja Vieremän kylänraitti ry
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.