Paikalliset maistajaiset Koivumäen kartanossa
ke 15.07.2020
Paikallisilla maistajaisilla tutustutaan kuopiolaisen alkoholijuomatehtaan Lignell & Piispasen tuotannossa oleviin alkoholijuomisin. Samalla kuulet, kuinka marjalikööriä sekä muita laadukkaita suomalaisia alkoholijuomia valmistetaan. Maistajaiset pidetään upeassa Koivumäen Kartanossa, joka on vielä tänä päivänäkin saman kauppaneuvos Gust. Raninin suvun perillisten omistuksessa kuin tehdaskin.
Maistajaiset kestävät noin 2 h ja opastuksen kielet ovat suomi ja tarvittaessa englanti.
Yleisölle avoimet teemapäivät ovat:
ke 10.6. klo 17 - 19 Väkevät alkoholit (Gustav tilli- ja mustikkavodka, Metsä Gin)
ke 15.7. klo 17 - 19 Läpileikkaus L&P tuotannosta (tuotteet, valmistusmenetelmät, historia)
ke 26.8. klo 17 - 19 Liköörit (Gustav mesimarja, lakka, mustikka-vadelma, karpalo)
ke 16.9. klo 17 - 19 Konjakit (Hienoa Cognac V.S., Hienoa Cognac V.S.O.P., Ranin X.O.)
Hinta: 45 €/hlö sisältäen voimassa olevan arvonlisäveron. Hintaan kuuluu opastettu Lignell & Piispasen tuotteiden maistatus ja juomiin sopivaa pientä syötävää (tapas/suklaa/juustot). Maistelun lomassa pääset tutustumaan Oy Gust Raninin, Lignell & Piispasen ja Koivumäen Kartanon historiaan.
Lisämaksusta: Kolmen ruokalajin illallinen ja lisäjuomat.
Ryhmille maistajaiset ennakkovarauksesta ympäri vuoden.
Katso lisätiedot osoitteessa www.tastesavo.fi/makumatkat-savossa.
Mistä voi varata: Koivumäen Kartano Oy p. 017-3614291, www.koivumaenkartano.com tai kartano@koivumaenkartano.com
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.