Opintomatka Putkisalon Kartanoon ja Hotelli Punkaharjulle
ke 03.11.2021
Opintomatka Putkisalon Kartanoon ja Hotelli Punkaharjulle
Lähde benchmarking matkalle tutustumaan Hotelli Punkaharjuun ja Putkisalon Kartanoon! Hotelli Punkaharju on osa ”Suomen paras ruokamatkailutuote 2019” -yrityksiä. Menomatkalla tutustumme Putkisalon Kartanon monipuoliseen liiketoimintaan Rantasalmella. Punkaharjulla perehdymme palkittuun Saimaa Gastronomy Hotelli Punkaharjun liiketoimintaan ja valovoimaiseen yrittäjään Saimi Hoyeriin. Putkisalon Kartano on maatila, jossa toimintaa on monipuolisesti lampaankasvatuksesta ruokamatkailuun ja majoitukseen. Kohteissa arvostetaan paikallisia puhtaita lähiraaka-aineita sekä pientuottajien tuotteita. Maittavat menut rakentuvat kausituotteiden ympärille ja pöytien antimet vaihtuvatkin vuodenaikojen mukaan.
Aika: 3.11.2021 klo 7.00 – noin 19.00
Paikka: Opintomatkan reitti Iisalmi - Kuopio – Rantasalmi – Punkaharju – Iisalmi
Kohderyhmä: Kaikki matkailijoita palvelevat ruoka-/matkailuyritykset
Ohjelma:
Klo 7.00 Iisalmi, linja-autoasema
klo 7.20 Lapinlahti, Matin ja Liisan aseman linja-autopysäkki
klo 7.50 Siilinjärvi, linja-autoasema
klo 8.15 Kuopio, kaupungintalon takana Maljalahdenkadun linja- autopysäkki
klo 9.45 –11.30 Tervetuloa Putkisalon kartanolle, aamukahvit
Tutustuminen yritykseen tilapuodissa
klo 12.30 Tervetuloa Hotelli Punkaharjuun
klo 12.30 –13.30 Lounas, omakustanteinen 15 €
klo 13.30 –14.00 Yritysesittely ja tutustumiskierros Hotelli Punkaharjussa
klo 16.30 Kuopio, Maljalahdenkatu
klo 17.00 Siilinjärvi, linja-autoasema
klo 17.30 Lapinlahti, Matin ja Liisan asema
klo 18.00 Iisalmi, linja-autoasema
Opintomatka on maksuton, lounas omakustanteinen 15 €.
Pyydämme ilmoittautumiset 15.10.2021 mennessä Webropol –linkin kautta.
https://link.webropolsurveys.com/S/0909A67B67D9355F
Mukaan mahtuu enintään 20 osallistujaa.
Lisätietoja koulutuksesta antaa Marja Niskanen p. 0400 905 782, marja.niskanen@maajakotitalousnaiset.fi tai Henna Lehikoinen p. 044 7856021, henna.lehikoinen@savonia.fi
Tilaisuudet järjestetään Covid-19 pandemia huomioiden.
Osallistuthan opintomatkoille vain terveenä!
Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun – European Region of Gastronomy hankkeiden kehitystyön tavoite on lähiruokaohjelman tavoitteiden mukaisesti vahvistaa lähiruoka-alalla olevien toimijoiden (ravintolat ja muut ravitsemispalvelut, matkailuyritykset, luovien alojen yritykset ja toimijat sekä oppilaitokset) yhteistyötä sekä tehostaa alan kehittämistä. Hankkeessa kehitetään maakunnan elintarvike-, matkailu-, hyvinvointi- ja luovien alojen yritysten vastuullisen ruokamatkailun osaamista. Gastro Business -hankkeen rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.