Maistellen Kuopiota-ruokakiertoajelu / Tasting Kuopio Bus tour
to 09.06.2022
Maistellen Kuopiota-ruokakiertoajelut
Torstaisin 9.6., 7.7., 28.7., 11.8. ja 25.8. klo 12.00-16.30. Torstaina 4.8. klo 12.00-16.30 englanninkielinen opastus.
Lähtö Maljalahdenkadulta kaupungintalon takaa, minne myös paluu. Ruokakiertoajelu toteutuu, mikäli edeltävään tiistaihin klo 12 mennessä on vähintään 10 ilmoittautunutta.
Maistellen Kuopiota - ruokakiertoajelulla nähdään monipuolisesti kaunista Kuopiota. Osallistumismaksuun kuuluu alkoholiton Finna Lakka -kuohujuoma ja kalalautanen viehättävässä Ravintola Wanha Satamassa, tehdaskierros ja maistiainen 170-vuotisjuhlavuottaan juhlivalla Oy Gust. Ranin, Lignell & Piispasella. Koivumäen Kartanossa pääruoaksi valitaan ennakkoon naudan etuselkää tai lämminsavustettua kirjolohta.
Jälkiruoaksi kahvin kera mustikkakukkoa perinteikkäällä Puijon Majalla. Lopuksi
Kuopion upeat maisemat Puijon tornista. Ammattitaitoinen oppaamme esittelee
kohteet ja kertoo kiertoajelun aikana Kuopiosta ja Pohjois-Savosta.
Osallistumismaksu 98 €/hlö
Ilmoittautuminen ruokakierroksille:
guideskuopio@gmail.com tai 044 244 3899.
Huom. ilmoitettava myös mahdolliset erityisruokavalio. Ohjeet osallistumismaksun maksamisesta lähetetään sähköpostilla. Kierroksen voi ostaa myös verkkokaupasta: fi.doerz.com/kuopionoppaat (kauppa aukeaa lähiaikoina) Mikäli ruokakiertoajelu ei toteudu, osallistumismaksu palautetaan. Ruokailuihin ei kuulu alkoholijuomia.
Tutustu Kuopion Oppaiden esitteeseen ja kaikkiin kierroksiin: chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://asiakas.kotisivukone.com/files/kuopionoppaat.kotisivukone.com/Kesaesite_2022/kuopion-oppaat-flyer-2022.pdf
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.