Local Food Gift -työpaja 3, klo 12-16
ti 17.03.2020
Local Food Gift-työpaja 3: teemana tarinallistaminen ja brändäys
Koronaviruksen takia tarkennamme ti 17.3 Local Food Gift –työpajan osallistumisohjeita. Savonia-AMK, ProAgria/MKN Itä-Suomi ja Kehitysyhtiö SavoGrow haluavat vastuullisina toimijoina edistää merkittävästi epidemiasta selviytymistä.
- Jos tunnet itsesi terveeksi, etkä ole matkustanut ulkomailla viimeisen 14 vrk:n aikana, voit osallistua tilaisuuteen paikan päällä normaalisti.
- Voit seurata tilaisuutta myös etäyhteyden kautta, olipa syysi siihen mikä tahansa. Erityisesti viimeisen 14 vrk:n aikana ulkomailta palanneita pyydämme seuraamaan tilaisuutta etäyhteyden kautta. Jos vaihdat paikan päällä osallistumisen etäyhteyden kautta osallistumiseksi, ilmoitathan siitä allekirjoittaneelle viipymättä, kiitos. Näin ollen emme varaa tilaisuuteen suotta liikaa kahvia ja kahvileipää.
Join Zoom Meeting:
https://savonia.zoom.us/j/249334693?pwd=U2Y4U2VoWWorMlo5UHhqcVhNY3I5Zz09
Join by Skype for Business:
https://savonia.zoom.us/skype/249334693
Tilanne elää tällä hetkellä päivittäin ja ohjeistukset voivat muuttua. Varaudumme tällä hetkellä myös siihen, että tilaisuus joudutaan siirtämään kokonaan etäyhteyden kautta toteutettavaksi. Ilmoitamme tarvittaessa tällaisesta muutoksesta tekstiviestillä kaikille ilmoittautuneille.
***********************************************************************
Aika: ti 17.3 klo 12-16
Onko sinulla ruokaa tai keittiötarvikkeisiin liittyvä tuote, jota haluat kehittää ja jolle haluat myyntikanavan?
Tule mukaan Local Food Gift -työpajoihin! Aiemmissa työpajoissa olemme perehtyneet mm. tuotekehitykseen ja tuotteistamiseen, mutta mukaan pääsee edelleen. Työpajassa 3 keskitymme tuotteen tarinan rakentamiseen ja viimeisessä työpajassa 21.4 pakkaamiseen.
Työpajaan osallistuminen on maksutonta.
Paikka: SawoHouse, Tarhakuja 1, Kuopio, www.sawohouse.fi
Työpajan vetäjänä Jouni Räsänen, Brainyday, www.brainyday.fi
12.00 Tilaisuuden aloitus, Sawo House esittäytyy
12.15 Tarinallistaminen gastronomisen lahjan kehitysprosessissa,
Jouni Räsänen, Brainyday
14.00 Kahvi ja kahvileipä
14.15 Tarinallistaminen jatkuu, kotitehtävä (21.4.)
15.30 ”LFG –klinikka”; mahdollisuus oman tuotteen sparraukseen asiantuntijoiden kanssa.
16.00 Tilaisuus päättyy
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.