Local Food Gift -työpaja 3, klo 12-16

ti 17.03.2020

Local Food Gift-työpaja 3: teemana tarinallistaminen ja brändäys

Koronaviruksen takia tarkennamme ti 17.3 Local Food Gift –työpajan osallistumisohjeita. Savonia-AMK, ProAgria/MKN Itä-Suomi ja Kehitysyhtiö SavoGrow haluavat vastuullisina toimijoina edistää merkittävästi epidemiasta selviytymistä.

  •  Jos tunnet itsesi terveeksi, etkä ole matkustanut ulkomailla viimeisen 14 vrk:n aikana, voit osallistua tilaisuuteen paikan päällä normaalisti.
  • Voit seurata tilaisuutta myös etäyhteyden kautta, olipa syysi siihen mikä tahansa. Erityisesti viimeisen 14 vrk:n aikana ulkomailta palanneita pyydämme seuraamaan tilaisuutta etäyhteyden kautta. Jos vaihdat paikan päällä osallistumisen etäyhteyden kautta osallistumiseksi, ilmoitathan siitä allekirjoittaneelle viipymättä, kiitos. Näin ollen emme varaa tilaisuuteen suotta liikaa kahvia ja kahvileipää.

Join Zoom Meeting:
https://savonia.zoom.us/j/249334693?pwd=U2Y4U2VoWWorMlo5UHhqcVhNY3I5Zz09

Join by Skype for Business:
https://savonia.zoom.us/skype/249334693

Tilanne elää tällä hetkellä päivittäin ja ohjeistukset voivat muuttua. Varaudumme tällä hetkellä myös siihen, että tilaisuus joudutaan siirtämään kokonaan etäyhteyden kautta toteutettavaksi. Ilmoitamme tarvittaessa tällaisesta muutoksesta tekstiviestillä kaikille ilmoittautuneille.

***********************************************************************

Aika: ti 17.3 klo 12-16

Onko sinulla ruokaa tai keittiötarvikkeisiin liittyvä tuote, jota haluat kehittää ja jolle haluat myyntikanavan?
Tule mukaan Local Food Gift -työpajoihin! Aiemmissa työpajoissa olemme perehtyneet mm. tuotekehitykseen ja tuotteistamiseen, mutta mukaan pääsee edelleen. Työpajassa 3 keskitymme tuotteen tarinan rakentamiseen ja viimeisessä työpajassa 21.4 pakkaamiseen.
Työpajaan osallistuminen on maksutonta.

Paikka: SawoHouse, Tarhakuja 1, Kuopio, www.sawohouse.fi

Työpajan vetäjänä Jouni Räsänen, Brainyday, www.brainyday.fi

12.00 Tilaisuuden aloitus, Sawo House esittäytyy
12.15 Tarinallistaminen gastronomisen lahjan kehitysprosessissa,
Jouni Räsänen, Brainyday
14.00 Kahvi ja kahvileipä
14.15 Tarinallistaminen jatkuu, kotitehtävä (21.4.)
15.30 ”LFG –klinikka”; mahdollisuus oman tuotteen sparraukseen asiantuntijoiden kanssa.
16.00 Tilaisuus päättyy

Tulevia tapahtumia

ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen

Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.

Katso lisää

ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu

Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021

Katso lisää

to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu

Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!

Katso lisää

ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle

Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.

Katso lisää