Koivumäen Kartanon ISÄNPÄIVÄLOUNAS su 8.11. Klo 11-15 ja TAKE AWAY 7.11.
la 07.11.2020
Koivumäen Kartanon perinteinen isänpäivälounas on katettuna su 8.11.2020 klo 11-15. Kartanolla on liukuva kattausaika, otamme pöytävarauksia noin puolen tunnin välein. Yhdelle seurueelle varataan noin kaksi tuntia ruokailuaikaa. Pöytävaraukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennakkoon, jotta voimme varata kaikille seurueille omat pöydät riittävin turvavälein. Varaa pöytäsi tästä: https://v2.tableonline.fi/instabook/bookings/UDkLlla?date=08-11-2020
Ethän tule vieraaksemme ravintolaan, mikäli olet sairaana!
KARTANON ISÄNPÄIVÄN BUFFETMENU:
Madeirasilliä
Keitettyä perunaa
Hiillostettua siikaa ja sitruunamajoneesia
Graavia kirjolohta
Lämminsavustettua kirjolohta ja puolukkakastiketta
Savo-Karjalan Lihan maalaispalvia
Meloni-vihersalaattia ja kartanon salaatinkastiketta
Caesar naturel
Julkulan leipomon leipää ja voita
***
Hauki-lohimureketta ja vahverokastiketta
Ylikypsää naudanrintaa ja punaviinikastiketta
Valkosipuliperunaa
Kasviksia
***
Kinuskikermakakkua
Puolukkapannacottaa
Kahvia ja haudutettua teetä
43,90 €/hlö
(lapset alle 4v. 6€ ja 4-12v. 12 €)
Ota yhteyttä kartano@koivumaenkartano.com tai soita ravintolaan 017-3614291.
NYT MYÖS TAKE AWAY ISÄNPÄIVÄKSI!
Tilaukset viimeistään ke 4.11.2020 klo 16 mennessä. Ruokien nouto kartanolta la 7.11. klo 12-16 välillä.
Kahden hengen isänpäivän take away -menu 55 €:
Alkuruokana:
Hiillostettua siikaa ja kermaviiliä (l, g)
Savustettua maa-artisokkakeittoa (l, g)
Pääruokana:
Pesolan Pihvilihan ylikypsää naudan etuselkää ja mustaherukkakastiketta (l, g)
Kermaisia valkosipuliperunoita (l, g)
Jälkiruokana:
Tyrnipannacottaa ja vadelmasiirappia (l, g)
Laita sähköpostia kartano@koivumaenkartano.com tai soita ravintolaan 017-3614291.
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.