Katse tulevaan - Laita yrityksesi kansainvälinen ja kotimainen markkinointi kuntoon (Vitsit Finland Datahub -työkalun käyttö)
ke 20.10.2021
Visit Finland DataHub –webinaari
Aika: 20.10.2021 klo 9.00-11.30
Paikka: Teams-alusta
Kohderyhmä: Kaikki kotimaisia ja kansainvälisiä matkailijoita palvelevat ruoka/matkailuyritykset
Mikä on Visit Finland DataHub?
Visit Finland DataHub on alusta suomalaisille matkailualan yrityksille. Hubin avulla varmistetaan, että matkailijat ja kumppanit Suomessa sekä ulkomailla löytävät helposti tarjolla olevat matkailupalvelut. DataHub tuo suomalaista matkailualan tietoa keskitetysti tarjolle sekä säästää toimijoiden aikaa ja resursseja.
- Yksi yhteinen paikka suomalaiselle matkailutuotteille
- Tuotteiden syöttäminen on helppoa
- DataHub on ilmainen
- Visit Finland DataHubilla voi hallinnoida ja jakaa alueen matkailutietoa eri kohtaamisissa omissa kanavissa, Visit Finlandiin kanaviin ja kampanjoihin sekä muihin kansallisiin ja kansainvälisiin portaaleihin.
https://datahub.visitfinland.com/
Kouluttajana webinaarissa toimii yritysten pitkän linjan liiketoimintasparraaja, Visit Finland Akatemiavalmentaja KIRSI MIKKOLA, joka on ansioitunut erityisesti matkailun sähköisen liiketoiminnan, jakelukanavien ja markkinoinnin osa-alueilla. Mikkola on sparrannut ja konsultoinut alueellisia toimijoita organisoitumisessa, verkostomaisen yhteistyön käynnistämisessä ja erityisesti sähköisen kaupan ja kansainvälisten jakelukanavien haltuunotossa.
Pyydämme ilmoittautumiset lokakuun webinaariin 19.10. mennessä Webropol –linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/414BA2535A3F3B0D
Lisätietoja koulutuksesta antaa Henna Lehikoinen p. 044 7856021, henna.lehikoinen@savonia.fi
Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun ja European Region of Gastoronomy -hankkeiden kehitystyön tavoite on lähiruokaohjelman tavoitteiden mukaisesti vahvistaa lähiruoka-alalla olevien toimijoiden yhteistyötä sekä tehostaa alan kehittämistä. Hankkeessa kehitetään maakunnan elintarvike-, matkailu-, hyvinvointi- ja luovien alojen yritysten vastuullisen ruokamatkailun osaamista. Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun - Gastro Business -hankkeen rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.