Itsenäisyyspäivän puolinen Muuruvedellä klo 15 ja klo 18
la 05.12.2020
TERVETULOA RENGIN ITSENÄISYYSPÄIVÄN AATON VARHAISPUOLISELLE NAUTTIMAAN HYVÄSTÄ RUOASTA, JÄRVIEN, NIITTYJEN JA METSÄN ANTIMISTA
Varhaispuolinen katetaan ennakkotilauksesta max. 50 henkilölle.
La 5.12.2020 1.kattaus klo 15:00 ja 2.kattaus klo 18:00.
Pöytään katetaan
Liepuskan piirakoita (l)
Munavoita (l, g)
Marinoituja savumuikkuja (l, g)
Graavia siikaa (l, g)
Lämminsavulohta (l, g)
Rengin punajuurisalaattia leipäjuuston kera (l, g)
Tomaatti-sipulisalaattia (l, g)
Kaalia ja vadelmahilloa (l, g)
Tuoresalaattia (l, g)
Kauden kalaa kokin tapaan (l, g)
Rengin hirvipaistia talon tapaan (l, g)
Porkkanalaatikkoa (l, g), Perunaa (l, g)
Puolukkasurvosta (l, g)
Kaijan ruisleipää ja voita
Kotoisia ruokajuomia
Karpalojäädykettä ja kinuskikastiketta (l, g)
Joulutorttua* (l)
Kahvia ja teetä
(* Ruokalaji on saatavissa gluteenittomana)
Puolisen hinta on 49,00 €, 4–12-vuotiaat 27,00 € ja lapset alle 4 vuotta veloituksetta. Sitovat pöytävaraukset 3.12 mennessä Jari 0405945688.
Ilmoittautumisen yhteydessä Teille annetaan saapumisaika ruuhkan välttämiseksi. Tervetuloa vieraaksi terveenä!
Lisätietoja Jari, puhelin 040 5945688 sähköposti jari.korhonen@pbg.fi
Tervetuloa!
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.