Isänpäivä Ravintola Skillassa su 8.11.
su 08.11.2020
Pöytävaraukset vapaasti ½ tunnin välein klo 12-14:30: https://ravintolaskilla.fi/?fbclid=IwAR1iYEBbGA7WXZwToSgwZa4f7BwEozQvykXQM0hukbw6hud9cT2UgdLJxII tai puh.0445524810
ISÄNPÄIVÄMENU:
Mustaherukkasilliä ja mätismetanaa
Kuusenkerkällä marinoitua graavia kirjolohta ja mummonkurkkua
Savustettua siikaa ja piparjuurikreemiä
Hunajalla maustettua saksanhirveä ja hillottua karpaloa
Talon vihreää salaattia
Caesar-salaattia ja ruiskrutonkeja
Dijonsinappivinaigretilla maustettua perunasalaattia
Paahtopunajuuri-vuohenjuustosalaattia
Grillattua kirjolohta ja punaherukka-voikastiketta
Mureaksi haudutettua häränniskaa ja suppilovahverokastiketta
Paahdettua perunaa ja uunijuureksia
Vadelma-kermakakkua
Paahdetulla valkosuklaalla maustettua tyrnimoussea
Lisätietoja Ravintola Skillan Facebookista esimerkiksi Take Away -menuista: https://www.facebook.com/events/1060439967719311 ja nettisivuilta: https://ravintolaskilla.fi/?fbclid=IwAR1iYEBbGA7WXZwToSgwZa4f7BwEozQvykXQM0hukbw6hud9cT2UgdLJxII
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.