Isänpäivä Ravintola Skillassa su 8.11.

su 08.11.2020

Pöytävaraukset vapaasti ½ tunnin välein klo 12-14:30: https://ravintolaskilla.fi/?fbclid=IwAR1iYEBbGA7WXZwToSgwZa4f7BwEozQvykXQM0hukbw6hud9cT2UgdLJxII tai puh.0445524810

ISÄNPÄIVÄMENU:
Mustaherukkasilliä ja mätismetanaa

Kuusenkerkällä marinoitua graavia kirjolohta ja mummonkurkkua

Savustettua siikaa ja piparjuurikreemiä

Hunajalla maustettua saksanhirveä ja hillottua karpaloa

Talon vihreää salaattia

Caesar-salaattia ja ruiskrutonkeja

Dijonsinappivinaigretilla maustettua perunasalaattia

Paahtopunajuuri-vuohenjuustosalaattia

Grillattua kirjolohta ja punaherukka-voikastiketta

Mureaksi haudutettua häränniskaa ja suppilovahverokastiketta

Paahdettua perunaa ja uunijuureksia

Vadelma-kermakakkua

Paahdetulla valkosuklaalla maustettua tyrnimoussea

Lisätietoja Ravintola Skillan Facebookista esimerkiksi Take Away -menuista: https://www.facebook.com/events/1060439967719311 ja nettisivuilta: https://ravintolaskilla.fi/?fbclid=IwAR1iYEBbGA7WXZwToSgwZa4f7BwEozQvykXQM0hukbw6hud9cT2UgdLJxII

Tulevia tapahtumia

ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen

Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.

Katso lisää

ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu

Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021

Katso lisää

to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu

Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!

Katso lisää

ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle

Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.

Katso lisää