Gastronominen innovaatiotyöpaja 3
ke 13.01.2021
Mietitkö uusia polkuja liiketoimintaasi?
ERG-kokonaisuuteen kuuluva Gastro Business –hanke on järjestänyt yhdessä Business Center Pohjois-Savon kanssa gastronomisten innovaatiotyöpajojen sarjan. Viimeinen työpaja järjestetään tammikuussa 2021.
Business Centerin asiantuntijat valmentavat yrityksesi kohti uusia menestyviä liiketoiminnan polkuja! Työpajoissa on edetty idean jalostamisesta kohti rahoituksen hakua. Tammikuun työpajassa esitellään ideat ryhmälle ja saadaan palautetta ideoiden eteenpäin työstämiseen. Työpaja järjestetään ensisijaisesti lähitoteutuksella. Seuraamme Covid-19 tilannetta ja ilmoitamme mikäli toteutuksessa tapahtuu muutoksia.
Ilmoittaudu mukaan 7.1. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/C9F8F015FF117A4B
Aika: keskiviikkona 13.1.2021 klo 10:00-13:00
Paikka: Boutique Hotel Sawohouse, Tarhakuja 1, Kuopio tai etäyhteys Zoomilla
Kohderyhmä: Kaikki ruoka-/matkailuyritykset
Kouluttajana: Business Center Pohjois-Savon asiantuntijat
Ohjelma:
klo 10.00 – 10.10 Tervetuloa innovaatiotyöpajaan! – Päivän ohjelma ja alustus (vieras varmistuu myöhemmin)
klo 10.10 – 10.30 Makugassi - Lumovoimaa luova tuotantoalusta, Jarkko Kääriäinen ja Eeva Mertanen
Klo 10.30 – 11.15 Ensimmäisiä esityksiä
klo 11.15 – 11.45 Kahvitauko
klo 11.45 – 13.00 Esityksiä, jatko ja päätössanat
Muutokset ovat mahdollisia Covid-19-tilanteesta johtuen. Tulethan paikan päälle vain terveenä. Suosittelemme kaikille osallistujille kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskeja on saatavilla myös paikan päältä jos oma jää matkasta. Huolehdimme tilaisuudessa hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä.
Lisätietoa:
Gastro Business –hanke, European Region of Gastronomy Kuopio 2020-2021
Henna Lehikoinen
henna.lehikoinen@savonia.fi, p. 044 785 6021
Business Center Pohjois-Savo
Matti Laitinen, matti.laitinen@savonia.fi, p. 044 785 6333
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.