Gastronominen innovaatiotyöpaja 1
to 29.10.2020
Mietitkö uusia polkuja ruokaliiketoimintaasi?
ERG-kokonaisuuteen kuuluva Gastro Business -hanke järjestää yhdessä Business Center Pohjois-Savon kanssa gastronomisten innovaatiotyöpajojen sarjan.
Business Centerin asiantuntijat valmentavat yrityksesi kohti uusia menestyviä liiketoiminnan polkuja! Työpajoissa (3 kpl) edetään idean jalostamisesta kohti rahoituksen hakua. Covid-19 tilanteesta riippuen työpajat järjestetään ensisijaisesti lähitoteutuksella.
29.10.2020 klo 12:00-15:00 Esimerkkejä toiminnan uudistamisesta ja innovaatioprosessi alkeet
25.11.2020 klo 12:00-15:00 Työkaluja kehittymiseen
13.1.2021 klo 10:00-13:00 Pitchaus: konseptien esittely ja kehittyminen konkretiaan
Ilmoittaudu mukaan 22.10 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/C9F8F015FF117A4B
Gastronominen innovaatiotyöpaja 1
Aika: 29.10.2020 klo 12:00-15:00
Paikka: Sokos Hotel Puijonsarvi, kokoustila Renkku
Tarvittaessa etäyhteys Zoomilla
Kohderyhmä: Kaikki ruoka-/matkailuyritykset
Kouluttajana: Business Center Pohjois-Savon asiantuntijat
Ohjelma:
klo 12.00 – 12.10 Tervetuloa innovaatiotyöpajaan! - Uudet polut ruokaliiketoimintaan
klo 12.10 – 12.40 Yritystarina 1: Kyrö Distillery, Miika Lipiäinen
klo 12.40 – 13.15 Yritystarina 2: Harri Ruutiainen, Koivumäen kartano
klo 13.15 – 13.30 Verkostoitumista päiväkahvin äärellä
klo 13.30 – 14.00 Innovaatiotyöskentelyn alkeet, uudet risteykset ja uusien konseptien muotoilu, Matti Laitinen ja Joonas Ruuskanen, Business Center Pohjois-Savo
klo 14.00 – 14.40 Yritystarina 3: Nenosen Marjatila, Alexandra Bogolyubova
klo 14.40 – 15.00 Kotitehtävä ja päätössanat
Lisätietoa:
Gastro Business –hanke, European Region of Gastronomy Kuopio 2020-2021
Henna Lehikoinen, henna.lehikoinen@savonia.fi tai p. 044 785 6021
Business Center Pohjois-Savo
Matti Laitinen, matti.laitinen@savonia.fi, p. 044 785 6333
Joonas Ruuskanen, joonas.ruuskanen@uef.fi, p. 50 475 2764
Jarkko Pellikka, jarkko.pellikka@savonia.fi, p. 040 723 9779
Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun - Gastro Business ja European Region of Gastronomy -hankekokonaisuuden kehitystyön tavoite on lähiruokaohjelman tavoitteiden mukaisesti vahvistaa lähiruoka-alalla olevien toimijoiden yhteistyötä sekä tehostaa alan kehittämistä.
Business Center on pohjoissavolainen palveluverkosto, joka vahvistaa maakunnan, sen elinkeinoelämän ja muiden organisaatioiden osaamista ja kansainvälistä kilpailukykyä. Panostamme yrittäjyyteen ja innovaatioihin sekä uusien palvelujen ja tuotteiden kehittämiseen.
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.