Erityisruokavaliot kahviloissa ja ravintoloissa -koulutus

ke 27.10.2021

Kuinka onnistut palvelemaan erityisruokavalio asiakkaita entistä paremmin? Haluatko nostaa erityisruokavaliot yrityksesi myyntivaltiksi? Erityisruokavaliot lisääntyvät ja tuotteita sekä raaka-aineita tulee koko ajan lisää tarjontaan. Tule päivittämään tietosi erityisruokavalioista  

Aika:  27.10.2021 klo 12:00 –14:30

 

Paikka:  Teams -etäyhteys

 

Kohderyhmä:  Ravintola- ja kahvila-alan yrittäjille ja heidän henkilöstölleen  sekä joukkoruokailun henkilökunnalle 

 

Ohjelma: 

 

klo 12.00 –12.10  Tervetuloa koulutukseen

Henna Lehikoinen, projektipäällikkö, Savonia AMK

 

klo 12.10 –13.40   Yleisimmät erityisruokavaliot ja asiakasturvallisuus 

Eija Lindberg, HoReCa-asiantuntija, Keliakialiitto ry 

 

Jaloittelutauko

klo 13.45 –14.30   Erityisruokavaliot leivonnassa ja ruoanvalmistuksessa

Eija Lindberg, HoReCa-asiantuntija, Keliakialiitto ry 

Koulutus on maksuton.

Pyydämme ilmoittautumiset Webropol –linkin kautta 25.10. mennessä. https://link.webropolsurveys.com/S/4FD57A8D0270E4C3

Lisätietoja koulutuksesta antaa Henna Lehikoinen, p. 044 785 6021 tai Hanna Kyrölä, p. 044 785 5022 tai sähköpostitse, osoitteet muotoa etunimi.sukunimi@savonia.fi

 

Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun – European Region of Gastronomy hankkeiden kehitystyön tavoite on lähiruokaohjelman tavoitteiden mukaisesti vahvistaa lähiruoka-alalla olevien toimijoiden (ravintolat ja muut ravitsemispalvelut, matkailuyritykset, luovien alojen yritykset ja toimijat sekä oppilaitokset) yhteistyötä sekä tehostaa alan kehittämistä. Hankkeessa kehitetään maakunnan elintarvike-, matkailu-, hyvinvointi- ja luovien alojen yritysten vastuullisen ruokamatkailun osaamista. Koulutus järjestetään Euroopan sosiaalirahaston tuella.

Tulevia tapahtumia

ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen

Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.

Katso lisää

ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu

Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021

Katso lisää

to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu

Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!

Katso lisää

ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle

Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.

Katso lisää