Erityisruokavaliot kahviloissa ja ravintoloissa -koulutus
ke 27.10.2021
Kuinka onnistut palvelemaan erityisruokavalio asiakkaita entistä paremmin? Haluatko nostaa erityisruokavaliot yrityksesi myyntivaltiksi? Erityisruokavaliot lisääntyvät ja tuotteita sekä raaka-aineita tulee koko ajan lisää tarjontaan. Tule päivittämään tietosi erityisruokavalioista!
Aika: 27.10.2021 klo 12:00 –14:30
Paikka: Teams -etäyhteys
Kohderyhmä: Ravintola- ja kahvila-alan yrittäjille ja heidän henkilöstölleen sekä joukkoruokailun henkilökunnalle
Ohjelma:
klo 12.00 –12.10 Tervetuloa koulutukseen
Henna Lehikoinen, projektipäällikkö, Savonia AMK
klo 12.10 –13.40 Yleisimmät erityisruokavaliot ja asiakasturvallisuus
Eija Lindberg, HoReCa-asiantuntija, Keliakialiitto ry
Jaloittelutauko
klo 13.45 –14.30 Erityisruokavaliot leivonnassa ja ruoanvalmistuksessa
Koulutus on maksuton.
Pyydämme ilmoittautumiset Webropol –linkin kautta 25.10. mennessä. https://link.webropolsurveys.com/S/4FD57A8D0270E4C3
Lisätietoja koulutuksesta antaa Henna Lehikoinen, p. 044 785 6021 tai Hanna Kyrölä, p. 044 785 5022 tai sähköpostitse, osoitteet muotoa etunimi.sukunimi@savonia.fi
Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun – European Region of Gastronomy hankkeiden kehitystyön tavoite on lähiruokaohjelman tavoitteiden mukaisesti vahvistaa lähiruoka-alalla olevien toimijoiden (ravintolat ja muut ravitsemispalvelut, matkailuyritykset, luovien alojen yritykset ja toimijat sekä oppilaitokset) yhteistyötä sekä tehostaa alan kehittämistä. Hankkeessa kehitetään maakunnan elintarvike-, matkailu-, hyvinvointi- ja luovien alojen yritysten vastuullisen ruokamatkailun osaamista. Koulutus järjestetään Euroopan sosiaalirahaston tuella.
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.