ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu klo 9-11
ti 30.06.2020
Tervetuloa mukaan ERG-verkostoitumisaamuun, jonka voimme iloksemme järjestää pitkästä aikaa live-tilaisuutena! Aamukahveilla käsittelemme hankekokonaisuuden ajankohtaisia asioita: tulevia tapahtumia ja koulutuksia, juhlavuoden ohjelmaa sekä muita käsillä olevia asioita. Ilmoittautuminen vaaditaan, että osaamme varata riittävän suuren pannun sekä pikkusuolaista.
Ohjelma
- Myyntiä Keski-Eurooppaan - Kalevala Spirit, projektipäällikkö Marko Rossi
- ERG-näkyvyys katukuvassa ja digimarkkinoinnissa, projektipäällikkö Hannaleena Uhlbäck-Ropponen, Savonia-AMK
- Kumppaninäkyvyys Kuopio-Tahko markkinoinnin sivustolla, viestintäasiantuntija Niina Vänttinen, ProAgria/MKN Itä-Suomi
Ilmoittauduthan 26.6 mennessä, jotta osaamme varata riittävän ison kahvipannun: https://link.webropolsurveys.com/S/2D193F4102534254
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.