ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
ke 25.11.2020
Tervetuloa ERG-verkostoitumisaamuun Kylpylähotelli Rauhalahden Jätkänkämpälle
ke 25.11. klo 9.00 – 11.00!
Tervetuloa mukaan Jätkänkämpälle kuulemaan viimeiset ERG hankekokonaisuuden kuulumiset ke 25.11. klo 9.00 – 11.00. Voit halutessasi osallistua tilaisuuteen myös verkon välityksellä. Osallistumislinkki lähetetään etänä osallistuville ma 23.11.
OHJELMA
- Tervetuloa Jätkänkämpälle: Marko Savioja, keittiöpäällikkö, Kylpylähotelli Rauhalahti
- Pohjois-Savon Maistuvin Maaseutuyritys 2020 palkitseminen
- Liepuskan tarina: ”Savosta Suomeen ja maailmalle”: Timo Turunen, Liepuska
- ERG hankekuulumiset: Tuotteistus, näkyvyys ja muita viime aikojen tuloksia, Taina
- Laitinen ja Niina Vänttinen, ERG Juhlavuosi
- Local Food Gift -tuotteiden myynti: Henna Lehikoinen, Johanna Kantala ja Marja Niskanen, Gastro Business
Tilaisuuden jälkeen Kylpylähotelli Rauhalahden tiimi on luvannut esitellä Jätkänkämpän savusaunaa siitä kiinnostuneille.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään torstaina 18.11.: https://link.webropolsurveys.com/S/CE4254C3AEFC9BEC Tervetuloa mukaan – paikan päälle tai etänä!
Tulethan paikan päälle vain terveenä. Suosittelemme kaikille osallistujille kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskeja on saatavilla myös Jätkänkämpällä, jos oma jää matkasta. Huolehdimme tilaisuudessa hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä.
Muutokset tapahtuman toteutukseen ovat mahdollisia vallitsevasta tilanteesta johtuen.
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.