ERG hankekumppaneiden verkostoitumisaamu ke 25.8.2021 klo 9.00-11.00 Ravintola Haraldissa
ke 25.08.2021
ERG Verkostoitumisaamu ke 25.8.2021 klo 9.00-11.00 Ravintola Haraldissa. Tule mukaan vaihtamaan kuulumisia ja kertomaan mitä sinulla olisi tarjota sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille tulevana talvena sekä tulevana kesänä 2022! Tai onko sinulle matkailutuotetta mielessä minkä kehittämisessä voisimme olla avuksi? Ilmoittaudu Niina Vänttiselle +358 41 7301443 niina.vanttinen@maajakotitalousnaiset.fi 25.8. tiistaihin klo 12 mennessä, niin osaamme ilmoittaa Haraldille osallistujamäärän sekä mahdollisia erityisruokavalioita – tarjolle tulee kahvia ja pientä purtavaa.
ERG Juhlavuosi-hanke on saanut jatkoa 2022 syksylle ja toteuttaa vuoden aikana etenkin matkailulliseen viestintään sekä tuotteistamiseen liittyviä toimenpiteitä. Tiedossa on siis matkanjärjestäjien ja ryhmiä operoivien tahojen tapaamisia, toimittajayhteistyötä sekä tietenkin tuotteiden ja palvelujen kehitystä esimerkiksi tuotepilottien merkeissä.
Aiheina & teemoina:
• Kuulumiset, Juhlavuosi-hanke jatkuu syyskuulle 2022 & sen toimenpiteet, tulevat matkailualan tapahtumat, joissa viestitään ryhmätuotteista
• Talven 2021 juhlakausi & ryhmätuotteet - päivitystä & uusia tuotteita? https://www.tastesavo.fi/makumatkat-savossa
• Kesän 2022 matkailu & ryhmätuotteet - päivitystä & uusia tuotteita? https://www.tastesavo.fi/makumatkat-savossa
• Toiveita hankkeen loppuajalle?
Juhlavuosi-hankkeen toimenpiteet ovat sekä kehittämistyötä että viestintää samanaikaisesti, jotta matkailijoiden kiinnostus Pohjois-Savon ruokakulttuuriin herää. Matkailullista viestintää tehdään pääasiassa kahdelle kohderyhmälle: Ryhmiä operoivia kotimaisille sekä kansainvälisille toimijoille, kuten matkanjärjestäjille ja matkatoimistoille sekä ruokamatkailusta kiinnostuneille kuluttajille. https://www.tastesavo.fi/juhlavuosi
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.