
Kenelle: Pohjoissavolaiset ruokaketjun toimijat ja pk-yritykset.
Inspiroiva opintomatka, joka tarjoaa uusia ideoita yritystoiminnan tarinallistamiseen, vastuullisuuteen, tuotteistamiseen ja paikalliseen yhteistyöhön. Erinomainen tilaisuus verkostoitumiseen muiden alan toimijoiden kanssa. Opintomatkan ruokailut ovat omakustanteiset.
Tiistaina 25.3.2025
Lähtö Kuopiosta klo 8.00.
Päivän aikana vierailemme muun muassa Huoneistohotelli Lietsussa, Soinilan tilalla ja VillaValkeassa.
Paikallisopaanamme toimii yritysasiantuntija Johanna Rinnekari Itä-Suomen ProAgria/Maa- ja kotitalousnaisilta. Johanna toimii myös Karelia á la carte -verkoston koordinaattorina.
Ilmoittaudu mukaan 4.3.2025 mennessä.
Lisätietoja ja tarkempi ohjelma
Tule mukaan tutustumaan pohjoiskarjalaiseen lähiruokaan, saamaan uusia ideoita ja laajentamaan verkostojasi!
Lähituotteilla makua lautaselle -hankkeessa tuetaan koko pohjoissavolaisen ruokaketjun verkostoitumista, uusia ruokainnovaatioita, tapahtumia, vetovoimaa ja saavutettavuutta. Hanke on saanut EU:n maaseuturahoitusta.