• >

    Gastronomian kärkeä
    Kuopiossa 2020

    Kuopiolle on myönnetty European Region of Gastronomy –status vuodelle 2020. Tunnustus tuo alueelle näkyvyyttä, arvostusta sekä ennen kaikkea uutta liiketoimintaa, uusia matkailijavirtoja, uusia tapahtumia ja se kehittää maataloutta, koulutusta ja yrittäjyyttä. LUE LISÄÄ

  • >

    Uusia ideoita
    Ruokasavo-hanke

    RuokaSavo -hanke on uusia ideoita ja uusia elinmahdollisuuksia Pohjois-Savoon tuova kolmivuotinen kordinaatiohanke 25.6.2015 - 31.12.2018. LUE LISÄÄ

  • >

    Kuvapankki
    medialle

    Kuvapankki on luotu edistämään Pohjois-Savolaista ruokakulttuuria ja matkailua. Aineistot ovat vapaasti median käytettävissä. LUE LISÄÄ

  • >

    Ota yhteyttä
    yhteystiedot

    Katso tarkemmat yhteystiedot – yhteyshenkilöt YHTEYSTIEDOT

YHDESSÄ – KUOPION ALUEEN RUOKAKULTTUURI ON MONIEN TOIMIJOIDEN AIKAANSAANNOS, OSALLISTU SINÄKIN

Heli Sulola

p. 040 672 0597
hankepäällikkö

Jarkko Kääriäinen

p. 043 826 7690
Tuottaja-tiedottaja
 

Ilona Sares

p. 043 825 1216
kv-koordinaattori
 

ProAgria Pohjois-Savo ry

PL 1096, Puijonkatu 14
70111 Kuopio
puh. vaihde 020 747 3650 (8-15)
info.pohjois-savo(at)proagria.fi
etunimi.sukunimi(at)proagria.fi

korvaa (at) @-merkillä

KOPIOI

TÄYTÄ

LÖYDÄ

TUTKI

SOITA

LUE

Kuopio on valittu Euroopan
gastronomiseksi alueeksi 2020

LUE LISÄÄ