SATOA Goes WILD 2019 Ravintolat, Annokset ja Liput

11.04.2019

Pohjoissavolainen villiruokafestivaali SATOA Goes WILD valloittaa Kuopion kaupunkikeskustan kadut 14. - 15.6.2019. SATOA Goes WILD tekee Kuopion keskustan kaduista ruokafestivaalialueen molempina tapahtumapäivinä klo 12 – 20. Vuoden 2019 SATOA Goes WILD –festivaalin teemana on Pihan herkut ja kaikki se herkullinen villiruoka, mitä Suomen luonto tarjoaa jokaiselle meistä parhaimmillaan jo omassa kotipihassa.

Vuonna 2019 mukana olevat 10 paikallista ravintolaa ovat: Isä Camillo, Musta Lammas, Bierstube, VS Ravintolat, Kummisetä, Houkutus, Gastrobar B/P, Lapland Hotels Kuopio/Gallá Kitchen & Bar, Hygge Bro ja Kahvila Kaneli. Ravintoloista puolet ovat olleet mukana aikaisempina vuosina ja puolet ovat uusia ravintoloita SATOA Goes WILD -festivaalilla.

SATOA Goes WILD 2019 annokset

Annoksista löytyy esimerkiksi nokkospannukakkua, säynde brandadea ja koivupestoa, possukrokettia isomaksaruhon ja villiyrttikreemin kera. Villiyrttismoothieta on mahdollista maistaa kuten myös esimerkiksi pihasaunio-eskimojäätelöä tai mokkasuklaata marjoilla ja villiyrteillä. Ravintoloiden annokset ovat luettavissa kokonaisuudessaan osoitteessa www.satoa.fi

Yksi uusista SATOA Goes WILD ravintoloista, Ravintola Bierstube, kunnioittaa ravintolansa historiaa uudella twistillä tarjoamalla festariväelle Bierstuben perustajan 1970-luvulla tarjoamaa horsmakeittoa nokkosnäkkärin kera. 

Elokuun SATOA-festareilla Bierstube on jo aiempina vuosina ollutkin mukana mutta tänä vuonna halusimme mukaan myös SATOA Goes WILDiin, kun muistimme Bierstuben perinteisen horsmakeiton, joka sopii WILDin menulle enemmän kuin hyvin.”, toteavat yhteistuumin Bierstuben yrittäjäpariskunta Laura ja Pekka Laukkanen.

SATOA GOES WILD liput

SATOA Goes WILDin lipunmyynti on auennut osoitteessa www.lippu.fi. Tänä vuonna panostetaan lippujen ennakkomyyntiin ja huomioitavaa onkin, että tapahtumapäiville lippuja jätetään myyntiin vain rajoitettu erä.

Ennakkolippu tulee vaihtaa kesäkuussa festaripassiin Kuopion European Region of Gastronomy -toimistolla (Puijonkatu 14, Kuopio). Festaripassilla sekä sen sisältämän kartan avulla kävijä voi suunnistaa ravintolapisteeltä toiselle maistellen festaripassiin sisältyvät 10 villiruoka-annosta joko yhden tai molempien tapahtumapäivien aikana.

Lisätietoja:

Jonna Smedberg, Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Pohjois-Savo, jonna.smedberg@proagria.fi , 044 430 9922