Cocktail-koulussa tehdään yhdessä paikallisia tuotteita käyttäen juomasekoituksia, käydään läpi tekniikoita ja annetaan vinkkejä kotibaarin toimintaan. Cocktail-koulun aihepiirit käydään tapauskohtaisesti läpi etukäteen. Meksikolaistyylisen ravintola Panzan ja luovasti hullun pienpanimo RPS Brewingin taustavoima, baarimikko Erno Vainanen on erikoistunut hyödyntämään paikallisten tuottajien juomia ja cocktail-pohjissa ylijäämäraaka-aineita, joita on käytetty tuotteiden valmistuksessa.

  • Kesto: 20 – 60 min sisällöistä riippuen.
  • Paikka: Ravintola Panza, RPS Brewingin tilat tai asiakkaan tilauksesta muut tilat
  • Ryhmäkoko: 1 – 20 henkilöä
  • Saatavuus: Vain tilauksesta
  • Opastuskielet: Suomi, Englanti
  • Hinta: Alkaen 25 € / hlö, minimilaskutus 200 € (alv 0%) – tapauskohtainen
  • Varaukset: Erno Vainanen, erno.vainanen@gmail.com, erno@rpsbrewing.fi, +358445331921