Cocktail-koulussa tehdään yhdessä paikallisia tuotteita käyttäen juomasekoituksia, käydään läpi tekniikoita ja annetaan vinkkejä kotibaarin toimintaan. Cocktail-koulun aihepiirit käydään tapauskohtaisesti läpi etukäteen. Meksikolaistyylisen ravintola Panzan ja luovasti hullun pienpanimo RPS Brewingin taustavoima, baarimikko Erno Vainanen on erikoistunut hyödyntämään paikallisten tuottajien juomia ja cocktail-pohjissa ylijäämäraaka-aineita, joita on käytetty tuotteiden valmistuksessa.
- Kesto: 20 – 60 min sisällöistä riippuen.
- Paikka: Ravintola Panza, RPS Brewingin tilat tai asiakkaan tilauksesta muut tilat
- Ryhmäkoko: 1 – 20 henkilöä
- Saatavuus: Vain tilauksesta
- Opastuskielet: Suomi, Englanti
- Hinta: Alkaen 25 € / hlö, minimilaskutus 200 € (alv 0%) – tapauskohtainen
- Varaukset: Erno Vainanen, erno.vainanen@gmail.com, erno@rpsbrewing.fi, +358445331921