IX Kuopion alueen brändiseminaari

ke 29.01.2020

IX Kuopion alueen brändiseminaari järjestetään 29.1.2020 Kuopion Musiikkikeskuksella. Luvassa innostavia puheenvuoroja, elämän oivalluksia sekä leppoisaa seminaaritunnelmaa hyvässä seurassa. Seminaaritapahtuman järjestää Kuopion Alue ja  MARK Suomen Markkinointiliitto / MARK Kuopio. Seminaaripäivä 29.1.2020 alkaa Kuopion Musiikkikeskuksella aamukahveilla klo 8.00 ja päättyy klo 16.00. Brändiseminaarin jatkojen isäntänä toimii European Region of Gastronomy Kuopio 2020. Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin.

OHJELMA

8:00 Ilmoittautuminen
Aamukahvit – LähiTapiola Savo
8:50 Tervetuloa!
–  Kirsi Soininen, Kuopion kaupunki
–  Sanna Laakkio, MARK Suomen Markkinointiliitto
9:00 Pecha Kucha
–  Anna-Liisa Toivanen, yrittäjä, Tahko.me Majoituspalvelut
9:15 Elämänmakuisia hetkiä, joissa aika katoaa
–  Tatu Ahonen, luova johtaja, Kuopio-Tahko Markkinointi
9:30 Mitä matkailubrändeistä voidaan oppia?
–  Juho Pesonen, tutkimuspäällikkö, Itä-Suomen yliopisto
10:00 Alueellinen menestys – kuinka onnistua brändäyksessä?
–  Peter Vesterbacka, brändijohtaja, yrittäjä
11:15 Lounas
12:45 Pecha Kucha

–  Maarit Sinikangas, toimitusjohtaja, Taiga Concept
13:00 Vuoden Mirkku & Markku palkintojen jako
13:15 Pecha Kucha

–  Teemu Vesterinen, koomikko, tuottaja, käsikirjoittaja
13:30 Etätyökampanja
–  Viestintätoimisto Republic of Communications
13:45 Kuumat iltapäiväkahvit – Mediateko
14:30 Merkityksellinen elämä – enemmän kuin onnellisuus

–  Arto O. Salonen, professori, yhteiskuntamuotoilja, visionääri

15:45 European Region of Gastronomy Kuopio 2020 – Pohjois-Savosta mualiman kulinaarinen napa!
–  Taina Laitinen, tuottaja, ProAgria Itä-Suomi
–  Henna Lehikoinen, projektipäällikkö, Savonia AMK

15:50 Kirsi Soininen, markkinointijohtaja, Kuopion kaupunki
15.55 Yhteenveto ja seminaaripäivän päätös

Moderaattorina toimivat markkinointijohtaja Kirsi Soininen, Kuopion kaupunki ja yrittäjä Teemu Kontkanen, Mediateko

Tulevia tapahtumia

ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen

Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.

Katso lisää

ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu

Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021

Katso lisää

to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu

Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!

Katso lisää

ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle

Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.

Katso lisää