IX Kuopion alueen brändiseminaari
ke 29.01.2020
IX Kuopion alueen brändiseminaari järjestetään 29.1.2020 Kuopion Musiikkikeskuksella. Luvassa innostavia puheenvuoroja, elämän oivalluksia sekä leppoisaa seminaaritunnelmaa hyvässä seurassa. Seminaaritapahtuman järjestää Kuopion Alue ja MARK Suomen Markkinointiliitto / MARK Kuopio. Seminaaripäivä 29.1.2020 alkaa Kuopion Musiikkikeskuksella aamukahveilla klo 8.00 ja päättyy klo 16.00. Brändiseminaarin jatkojen isäntänä toimii European Region of Gastronomy Kuopio 2020. Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin.
OHJELMA
8:00 Ilmoittautuminen
Aamukahvit – LähiTapiola Savo
8:50 Tervetuloa!
– Kirsi Soininen, Kuopion kaupunki
– Sanna Laakkio, MARK Suomen Markkinointiliitto
9:00 Pecha Kucha
– Anna-Liisa Toivanen, yrittäjä, Tahko.me Majoituspalvelut
9:15 Elämänmakuisia hetkiä, joissa aika katoaa
– Tatu Ahonen, luova johtaja, Kuopio-Tahko Markkinointi
9:30 Mitä matkailubrändeistä voidaan oppia?
– Juho Pesonen, tutkimuspäällikkö, Itä-Suomen yliopisto
10:00 Alueellinen menestys – kuinka onnistua brändäyksessä?
– Peter Vesterbacka, brändijohtaja, yrittäjä
11:15 Lounas
12:45 Pecha Kucha
– Maarit Sinikangas, toimitusjohtaja, Taiga Concept
13:00 Vuoden Mirkku & Markku palkintojen jako
13:15 Pecha Kucha
– Teemu Vesterinen, koomikko, tuottaja, käsikirjoittaja
13:30 Etätyökampanja
– Viestintätoimisto Republic of Communications
13:45 Kuumat iltapäiväkahvit – Mediateko
14:30 Merkityksellinen elämä – enemmän kuin onnellisuus
– Arto O. Salonen, professori, yhteiskuntamuotoilja, visionääri
15:45 European Region of Gastronomy Kuopio 2020 – Pohjois-Savosta mualiman kulinaarinen napa!
– Taina Laitinen, tuottaja, ProAgria Itä-Suomi
– Henna Lehikoinen, projektipäällikkö, Savonia AMK
15:50 Kirsi Soininen, markkinointijohtaja, Kuopion kaupunki
15.55 Yhteenveto ja seminaaripäivän päätös
Moderaattorina toimivat markkinointijohtaja Kirsi Soininen, Kuopion kaupunki ja yrittäjä Teemu Kontkanen, Mediateko
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.