Other events in the area

Ruokaa, musiikkia ja yhdessäoloa

Pohjois-Savossa tapahtuu ympäri vuoden. Tarjolla on muunmuassa iloista markkinatunnelmaa, paikan päällä nautittavia ja kotiin vietäviä maaseudun herkkuja sekä ohjelmaa kaikenikäisille. Kansainvälisyys on esillä myös urheilutapahtumissa, joihin saapuu kilpailijoita ympäri maailman. Tapahtumat luovat unohtumattomia kokemuksia ja mahdollistavat savolaisten perinteiden esittelemisen laajemmalle yleisölle. Tastesavo.fi -sivusto nostaa esille maakunnan parhaimmat ruokamatkailutapahtumat! 

Muita alueen tapahtumia löydät muun muassa Kuopio-Tahkon matkailusivustolta.

Summer 2018

Street Kuopio

25.-26/05/2018

StreetKuopio tarjoaa kävijöille maukkaita ja persoonallisia annoksia niin kadulla kuin tapahtumassa mukana olevissa Kuopion kivijalkaravintoloissakin.

Suuret Oluet - Pienet Panimot

07.-09/06/2018

Suomalainen olutfestivaali, joka tuo kotimaisin raaka-ainein pienpanimoissa valmistettuja juomia, kuten sahtia, olutta ja siideriä kävijöiden nautittavaksi.

Kuopion viinijuhlat

29.-07/07/2018

Tapahtuma tunnetaan rennosta tunnelmastaan, sekä kotimaisista huippuartisteista. Viinijuhlat rakentuvat vuosittaisen viinimaa-teeman ympärille, jolloin myös esitellään kyseisen maan ruokia.

Eukonkannon MM-kisat

06.-07/07/2018

Yli 20 vuoden ajan Sonkajärven Eukonkantotapahtuma on säilyttänyt suosionsa savolaisena, omaperäisenä ja kuitenkin kansainvälisenä tapahtumana.

Lapinlahden juusto- ja viinijuhlat

04/08/2018

Lapinlahden juusto- ja viinijuhlat ovat hyvien ystävien, makuhermoja kutkuttavien juustojen ja hyvän musiikin ympärille koottu ainutlaatuinen, tunnelmallinen tapahtuma.

Sampea ja sampanjaa 10.-11.8.2018

10.-11/08/2018

Festareilla on tarjolla paitsi musiikkia myös nimensä mukaisesti sampea ja samppanjaa, maukasta ruokaa ja juomaa Varkauden kauniissa järvimaisemissa.

Autumn 2018

Elonkorjuutapahtuma

 
Kuopion torin Elonkorjuujuhlilla on tarjolla iloista markkinatunnelmaa, paikan päällä nautittavia ja kotiin vietäviä maaseudun herkkuja sekä ohjelmaa kaikenikäisille!

Kalaryssäys

07.-09/09/2018

Kuopion Kalaryssäys järjestetään vuosittain syyskuun toisena viikonloppuna. Tapahtuma kerää Kuopion satamatorille vuosittain kymmeniä kauppiaita ja kymmeniä tuhansia markkinavieraita.